Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 29. elokuuta 2011

Jumppajännitystä ilmassa!

Maanataita vietetään taas. Tosin ei oikeen osaa aatelle maanantaina, kun kotona teen töitä kun pitää käydä päivällä asioilla. Aamun juoksulenkkikin tuli tehtyä, korkeella sykkeella vaihteeksi eli lepopäivän paikka alkaa olemaan. Mutta se on sitte vasta keskiviikkona. Tänään iltasella siis oman jumpanvedon eka kerta, vähä jännittää, toivottavasti menee hyvin! Liikuttaviva ajatuksia-blogissa oli juttua just konseptituntien ja freestyle tuntien eroista. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Ohjaajana en oo vielä noihin konseptitunteihin päässy tutustumään, joten en tiiä kumpi on parempi, mutta tottahan se on, että ohjelman tekeminen alusta asti muusiikin valintoineen ja liikevalintoineen vie aikaa, puhumattakaan harjottelusta. Jospa se tässä vuoden mittaan muuttuu vähä helpommaksi vähitellen:) Jumpparina oon tykänny konseptitunneista, musta on kiva tehdä samaa juttua eri ohjaajien tunneilla, mun mielestä liikkeet saa tehtyä täysillä vasta sitte, kun on kunnolla oppinu muistamaan, että mitä millonki pitää tehdä, ettei aika mee sählätessä. Mutta mä oonki vaan tämmönen tylsä ihminen, ilmeisesti kaikki muut haluaa vaihtelua kuukauden välein, ainaki noitten jumppaseurojen vetäjien mukaan:)

Äidin vierailun myötä on taas joutunu maistelemaan keksejä ja pullaa pitkästä aikaa, niitähän ei voi vastustaa, kun niitä nenän alla on. Ja tänään vielä synttärikahvittelua jumpan jälkeen. Varmaan taas kroppa turpoaa. Mietin tuossa yhtenä päivänä, että herkkupäivänki joutuu siirtämään viikolle, jos ei halua maaantain ja tiistain jumpissa näyttää turvonneelta possulta. Vaihtaisko joku kroppansa tähän mun elimistöön, joka haluaa kerätä pari kiloa nestettä heti ku näkee vaan pullan tai pari palasta leipää? No, näillä korteilla mennään, mäki oon vaan ihminen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti