Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 27. elokuuta 2011

Liikuntaa & yllättävää painonpudotusta

Lauantai viimein. Kamalan viikon jälkeen saa vähä rauhottua. Tiedossa marjojen ja omenoiden poimintaa ja ruuanlaittoa. Eipä ookaan tullu viikkoon laitettua ruokaa:)
Eilen kävin attackissa. Pumppiin oli tarkotus mennä ensin, mutta eipä töitten takia kerenny. Mutta kyllä se attack riitti. Iltasella harjottelin sitte vielä gymstick jumppaa. Siinä oli kuntoilua ihan tarpeeksi. Tämä aamu alko gymstickillä ja iltapäivällä ois vuorossa juoksulenkki.

Painoki rupes tippumaan töitten myötä yllättävää tahtia. Joko veden ja teenjuonnin lisääminen vaikuttaa tai sitte mun elimistö tykkää enemmän arkirytmistä, jollon aamupuuro on ennen kaheksaa, lounas kahentoista jälkeen  ja päivällinen viiden-seittemän aikoihin. Ja sitte vielä iltapala yheksältä. Sen oo huomannu, että nälkä on kadonnu johonki. Eilenki aamupuurolla pärjäs kahteen, sen jälkeen tuli vasta nälkä. Eli jokaisen kannattaa tosiaanki kokeilla noita syömisten rytmityksiä ja määriä vaihdella ja löytää itelleen se oma. Mutta en kuitenkaan viikonloppuna herää aikasemmin tai lisää sitä lounasta kuvioihin:) Hiilarien määrä on jostain syystä pysyny itestään tosi vähäsenä. Nyt tulee syötyä enää pieni ruisleipäpala iltapalalla, eikä tee mieli enempää. Pullaa ja muutakaan ei oo tehty mieli aikoihin. Jos ei sitä perinteistä kerran kuussa sattuvaa himoviikkoa lasketa. Sen jälkeen on päästy hyvin rytmiin. Positiivista. Jännä nähä miten käy, reilun viikon jälkeen se himotusviikko tulee taas. Mutta jos määrät sillonki pysyy kohtuudessa niin ei mitään hätää.

Vähitellen rupee jännittämään maanantain jumpan veto. Ei niinkään jumppaaminen, vaan kaikki muu ensimmäisiin jumppakertoihin liittyvä härdelli kuitteineen ja jumppakorttien kirjottamisineen, monesta muusta muistamisesta puhumattakaan. Mut jospa neki hoituu. Mun pää on heränny joka aamu neljän aikoihin, eikä millään unta enää sen jälkeen. Vähä turhan aikasta mun makuun... Mut jospa sitä jaksaa. Nyt pitää lähtee sinne marjapensaiden keskelle kurkkimaan, paljoko siellä marjoja oikeen on:)

Ai niin, kumma kun nyt noita jumppajuttuja tippuis jokapaikasta. Torstain jumppia pyydettiin vielä miettimään, tarvitsisivat ohjaajan. Ja lauantaina olis päässy ohjaamaan kehitysvammasten kuntosalia ja sählyä. Mutta pakko jättää jotain vapaapäiviäkin, vaikka haluttais kyllä jumpata enemmänki... Mutta, palataan taas näihin tunnelmiin:)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti