Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 18. elokuuta 2011

Jumppaohjaajan työtä lomailun jälkeen

Loma lähenee loppuaan, äkkiäpä se taas hujahtikin. Lomalla ei tunnu kerkeevän paljo koneella istuskella ehkä ihan hyvä niin. Ens viikolla taas päiväjärjestykseen ja toivottavasti blogin päivityskin taas säännöllistyy. Mitähän tässä viikossa taas on kerenny tapahtua... Flunssa tuntu menevän ohi, joten combatissa on käyty pariin kertaan tällä viikolla ja aamusali tuntu tänään oikeen kivalta. Omat jumpat jää nyt vähä taka-alalle, kun sain yllättäen jumppatuntien pitoa Kiiminkijoen opistolla. Eli nyt on sitte pari iltaa viikossa pyhitetty jumppaamiselle. Ja uusien jumppien myötä myös kiiret lisääntyy, kun pitäis opetella uusia juttuja parin viikon päähän. Kuntojumppa on aika lailla valmiina, mutta kehonhuoltotuntia joutuu työstämään vähän enemmän, siitä ei kauheesti ole itsellä kokemusta, vielä ainakaan. Gymstick menee vanhalla linjalla, mutta rentoutus/venyttely tarvis miettiä siihenkin. Että kiirettä pitää, eipähän kerkee ressaamaan töihin paluusta sen enempäää:)

Muuten loma on menny ollessa. Eilen käytiin menomassa Oulujoella. Turkansaaresta lähdettiin kohti Muhosta ja pari tuntia melottiin vastavirtaan ja sitte tultiinki vauhdilla myötävirran ja myötätuulen mukana takaisin. Tässäpä kuvaa reissulta. Tai no, teetauoltahan tuo on:)

Kiva oli meloa, yllättävän hyvin kädet jakso, eikä tänään tiedä yhtään, että ois melonu. Ilmeisesti kunto on edelleen ihan hyvässä kunnossa. Sen tosin huomaa salillakin, kohtuu kevyesti menee ja vähän väliä saa lisäillä painoja.

Viikonloppuna pitäis mennä sorsajahtiin kotipuoleen, joten jumppaukset jää taas vähemmälle. Polvikin flunssan myötä tuntu paranevan, mikä on loistava uutinen! Tosin vähä meinaa välillä kipuille, joten en oo attackiin vielä uskaltautunu. Ja pariin seuraavaan viikkoon ei taida keritä... No, katotaan miten tässä nuo uudet jumppaliikkeet oppiii.

Mutta nyt kehonhallinta kutsuu:) Niin ja huomenna on tapaaminen mut etäasiakas porukan kanssa, kolme asiakasta samalla kertaa ja ilmeisesti ovat saaneet houkuteltua uudenkin asiakkaan mukaan, kiva nähdä näitäkin pitkästä aikaa:) Ohjelmien päivityksiä tullut tehtyä jonkun verran, muuten aika hiljasta tuntuu olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti