Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hiihtoa ja vatsatreeniohjeita

Niin sitä ollaan taas loppuviikossa. Hetki pitää ootella, ennen asiakkaiden tapaamista. Sitte vapaa viikonloppu ja jumppavapaa alkuviikko. Mitenkähän sitä osaa olla melkeen viikon jumppaamatta.... Tällä viikolla oon kyllä sitte hiihtäny koko vuoden edestä. Joka päivä oon käyny hiihtämässä, tänään meinasin jättää välistä, oli sen verran nihkeen olonen räntä maassa vaan niin sitä tuli hiihdettyä ja sitte juostua kotiin kolme kilsaa. Menin siis miehen työmatkan varrelle ja hiihtelin kotiin. Eilen oli niin loistava keli, että hujahti 16 kilsaa, muuten on vielä pysytty siinä tutussa turvallisessa kymppikilsassa:) Mutta luistavat sukset ja auringonpaiste tekee ihmeitä!

Eilen lueskelin uusin FIT lehteä ja kauhistelin sen vatsalihastreeniä. Pitääpä joku päivä kokeilla, että pystyykö niitä tämmönen tavallinen tallaaja tekemään ollenkaan, sen verran hurjilta osa näytti. Muuten fiksuja vinkkeja pömppömahan kutistamiseen. Ruokavaliolla saadaan paljo aikaa, liikunta tietenki auttaa, mutta yksin vatsalihastreenillä ei kyllä saada sitä sixpäckiä aikaseksi. Pitääpä muistaa jossain välissä tehdä hyvät ohjeet tuohonkin. Vatsalihastreeniohjeita on saanu jumppareilleki antaa tällä viikolla, yllättävän monet sanoo, ettei vatsat tunnu vatsassa vaan kaulassa...

Tänään saliohjelmia asiakkaille, huomenna kotipuolessa koiranhäkin tekoa ja koiruuden, ehkä jopa kahden kanssa lenkkeilyä. Ja hiihtoa varmasti myös:) Siis oikeen hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti