Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Toiminnallista harjotteilua jumppailujen keskellä

Niin se viikonloppu ja alkuviikko hujahti, keskiviikkopäiväki alkaa olemaan puolessa välissä! Päivätöissä pyörittävät taas semmosta palettia, ettei taho perässä pysyä. Uus läppäri tuli just ja vielä pitäs jaksaa muuttoruljassi uuteen officeen. Jos ens viikolla sitte... Harvinaisen hankalaa, ku välillä pitäis olla eri puolella kaupunkia palaverissa, toimia kahen eri läppärin kanssa ja muuta mukavaa. No, eiköhän tää tästä selviä vähitellen.
Viikonloppu meni tosiaan jumpatessa, hiihtäessä ja ruuanlaiton kimpussa. Maantaina gymstick-jumppaa ja eilen kävin asiakkaan kans salilla tekemässä kuntotestit ja kattelemassa vähä saliohjelmaa ja toiminnallisia harjotuksia. Ja tietenki illan kuntojumppa siihen päälle:) Ilmeisesti noita kuntosaliohjauksia ois kevään aikana tulossa enemmänki, ihan kivaa vaihtelua nekin. Ja uusia asiakkaita pääsee tapaamaan myös, mukavaa!
Tänään vielä Kuntocombat ja niska-hartia-venyttelytunti, sitte saaki pitää vähä hiihtolomaa jumpista, sunnuntaina venyttely-rentoutustunnin tuuraus. Väliin mahtuu tietenki jumppien harjottelua, valokuvan ottamista työnantajaa varten, asiakkaita ja vaikka mitä muuta.Toivottavasti myös vähä lepoa ja hengähdystä. Ja hiihtoa! Aivan ihanat kelit, ku vaan pääsis hiihtään...

Lukemiset on jääny niin vähelle, että mitään uusia ajatuksia ei tällä kertaa ole jaettavaksi. Toiminnalliset harjotukset eli liikkeet jossa useat kehon lihakset tekee töitä yhtä aikaa tuli havaittua tehokkaaksi sekä omasta, että asiakkaan mielestä. Vinkkinä siis kaikille, jotka haluaa harjotteluaan tehostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti