Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jumppia ja jalkavaivoja...

Niin se vaan tuo aika kuluu ja aurinko paistaa ulkona! Tällä viikolla eteenpäin on kannustanut se, että päivätyöt loppuu varmaankin kuukauden sisään ja se tarkottaa sitä, että tämä neiti siirtyy enemmän tai vähemmän kokopäiväisesti liikunnan pariin! Keväälle alkaakin jumppalukkari olla kivasti täytetty, kuntocombattia tulee sitte jo pari kertaa viikossa, samoin venyttelyjä. Uutena tulee pumppi, siihen pitäski ruveta kovasti jo harjotteleen ohjelmaa, eihän tässä oo enää kun kuukausi aikaa. Combattiinki pitäis vaihtaa uus ohjelma samaan syssyyn, siitä sitä onki, heti Nizzan reissun jälkeen pitäis muistella uudet ohjelmat kehiin. No jospa sitä pääsiäisenä ois aikaa harjotella, vielä ei tiiä kaunko tätä työpenkkiä pitää täällä kuluttaa...

Mukavasti uusia asiakkaita kuvioissa, sormet syyhyää jo uusien ohjelmien pariin:) Tällä viikolla pitäny harjotella uus lihaskuntojumppa, hikijumppa ja kuntojumppa ja ens viikolle vielä gymstickki, joten ei ihan täysin oo noitten asiakkaitten pariin kerenny. Mutta ens viikolla sitte täydellä teholla! Mukava kun on erilaisia ihmisiä ja erilaisia tavoitteita, saa pohtia kunnolla, että mitä niitten kanssa oikeen tekis.

Itellä meinaaki sitte taas paikat vastustaa. Polvi kiukkuilee välillä, onneks vielä vaan vähä. Ja vaihteeksi toinen jalkapohja alkaa näyttää merkkejä kantakalvon tulehduksesta. Vaihto kuitenki jalkaa välillä.... Pitää ottaa taas päivittäinen jalkajumppa ohjelmaan, ettei kovin ärhäkäksi kerkee. Nyt meinaa taas kipuilla ku nousee ylös pitemmän istumisen jälkeen. Muuten ei onnes huomaa mitään. Vissiin tuli viime viikkolla yhtenä päivänä venytettyä liian tehokkaasti... Hiihtämässä on tullu käytyä aina sen pari kertaa viikossa. Ku pääsis päiväksi kotiin, ni vois hiihellä enemmänki ja nauttia tuosta kelistä, mutta vielä ei oo sitä ihanuutta luvassa. Penkillä istutaan tekemättä mitään, kunnes toisin ilmotetaan...

Muuten ei edellekään mitään uutta auringon alla. Ei oo uusinta FIT-lehteäkään vielä kerinny lueskelemaan. Ehkä ens viikonloppuna jo. Vime viikonloppuna tuli käytyä kattomassa Hugo leffa ja pitämässä venytys-rentotustuntia. Siihen ruunlaittoa ja jumppaharjottelua, ni siinäpä se viikonloppu vierähtiki. Kummasti se tuo aika menee. Suursiivous ja kotihommat odottaa, kun vaan pääsis sinne kotiin!

Mutta nyt passihakemusta jonotteleen, iltasella taas jumppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti