Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 1. maaliskuuta 2012

Hiihtosäätä ja harjoitteuvinkkejä!

Torstai toivoa täynnä! Päivä alkaa oleen taas pulkassa. Seuraava hikijumppa mietittynä, toiminnallista harjoittelua suunniteltuna ja sähköposteja arkistoituna. Siis tehokas päivä kaiken kaikkiaan:) Aamulla oli mukava käydä hiihtämässä, hyvä keli vaikka vähän yritti tihkuttaa välillä jotain. Saas nähä miten lauhaa siellä nyt on. Viikonlopuksikin lupasi mukavia hiihtokelejä, jospa sitä ainaki lauantaina saa kaivella sukset taas esille. Hiihtolenkin syke oli tänään ihan mukavan alhanen, palauttavasta lenkistä kävi taas. Yleensä hiihtäessä syke huitelee niin korkeella, ettei tuolla palautumaan ole päässy. Iltasella vielä hikijumppa ja kuntojumppa, huomisen saaki sitte levätä jumppien osalta, lauantaina sitte taas pari jumppaa.

Viime aikoina on huomannu tosissaan, miten kunto on ruvennu nousemaan. Hiihtolenkeillä on syke laskenu huomattavasti siitä mitä se on aina ennen ollu ja muutenki jaksaa paljo paremmin. Käsivoimat on kasvanu, jaksaa oikeesti jo hiihtää käsilläki, toisin ku vielä joku vuosi takaperin, jollon kädet loppu heti alkumetreillä. Eli vinkkinä kaikille, joista tuntuu, että kunto junnaa paikallaa, kokeilkaahan höllätä tahtia ja liikkua vähä matalemmalla sykkeellä, lihaskuntopainotteisesti jos mahollista. Aina ei kannata mennä täysillä, vaikka jaksais ja haluaiskin:)

Mutta siinä päivän vinkki, sitte syömään kana-kasvispataa ja jumppia kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti