Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Lepoa ja liikuntaa!

Niin se viikko taas vierähti. Viime viikonloppuna tuli hiihdeltyä hangella pitkin metsiä koiran kans. Kyllä meinaa käsivoimat loppua ku parina päivänä koittaa pukkia pelkillä käsillä eteenpäin, ku ei luistelemalla hanki ihan kestäny ja sukset luistaa joka suuntaan. Mutta huomaa kyllä, miten käsitreeni on tuottanu tulosta, muutama vuosi takaperin ois ollu jo ekan kilometrin jälkeen kädet pelkkää spagettia. Mutta kyllä mä vielä häviän eläkeikäselle isälle tuossa lajissa. Mutta luistelussa se ei pysy enää perässä:) Vajaa vuoden ikäseltä pohjanpystykorvanpennultakaan ei virta ihan heti lopu, ei voi ku ihmetellä mistä sillä riittää virtaa kun ei sille aamulla maistu ruokakaan.... Kumma otus:)

Tällä viikolla tuli pari lepopäivää, ihan tarpeeseen. Nyt jaksaa taas ihan eri malliin. Kumma miten se kroppa tarvii liikuntaa, mutta niin se vaan tarvii sen levonki. Nyt onki sitte kunnon jumppaputki, kun viikonloppunaki molempina päiväinä pitäis tuurailla jumppia. Tänään nautin jumpattomasta päivästä, aamulla tunnin juoksulenkki, mattojen puistelua, uuden kuntocombatin harjottelua ja vielä tunti hiihtoa tuolla mahtavassa aurinkoisessa säässä. Että tuntuu mahtavalta nyt! Viikko muuten onki menny asiakkaita tavatessa. Ihana kun ihmiset heräileen auringon mukana pitämään itestään huolta ja liikkumaan! Niin ja kävinhän mä eilen päivällä leffassakin, mukavan hiljasta oli:) Oli puhetta anopin kanssa, että pitää ottaa vakio-ohjelmistoon vähintään kerran kuussa.

Viikonloppuna sitte jumppia ja muuten rentoutumista. Ens viikolla pitäis olla vähä vähemmän menoja ku tällä viikolla, jospa sitä kerkee siivoilemaanki taas. Ja venyttelyohjelmia ja pumppiaki pitäis miettiä, että saadaan taas uudet kujeet! Eipä tuu aika pitkäksi:) Ja kohtahan sitä pitäs miettin lomareissuaki jo ja pääsiäinenki on jo ovella, mihin tämä kevät oikeen katoaa? Vieläkään en oo kerenny perehtymään viisaisiin ajatuksiin, joten ei taaskaan mitään järkevää... Jospa ens viikolla jo?

Nauttikaahan auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti