Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Jumppia auringon keskellä!

Viikonloppu eessä! Arska paistaa, aamullaki huomas miten valosaa sitä jo on. Pyöräillessäkään ei tarvi enää valoa aamusella. Ja illallaki näkee vielä kuuden aikaa ihan hyvin, kesä tulee hirmu vauhtia! Viikonlopuksi näytti hyviä hiihtokelejä. Tänään ei taida keritä, pyörällä kotiin, ruokaa ja sitte synttäreille. Jossain välissä tosin tarvii varmaan ruveta lapiohommiin, katolta tuli lauhan ansiosta kaikki lumet liiterin käytävällä, joten tarvii vähä lapioida, että saa sen 10 metrin pätkän taas puhtaaksi...  Hyötyliikuntaa parhaasta päästä:)

Kotimatkalla vois hakee vähä uutta musaa ohjelmiin. Seuraavat ohjelmat alkaa olla aika hyvin mietitty, jos tänään kerkeis iltasella niitä vielä kokeilemaan, ni tietää jos jotain tarvii vaihtaa vielä. Uudet biisit sitte kuukauden päästä käyttöön. Nyt onki taas mukavasti vaihtelua liikkeisiin, ainaki vielä tuntuu itestä kivalta. Yllättävän äkkiä kyllästyy noihin liikkeisin, kyllä se kuukausi melkee on itelläki se aika, mitä noita jaksaa pyörittää. Nii ja kahvakuulakoultus ja kahvakuulatunnit kutsuu kevään aikana! Kivaa vaihtelua uus väline ja uudet kuviot.

Mutta nyt mä taidan lähtee nauttimaan auringosta, huomenna sitte sitä hiihtoa ja pari hikijumppaa. Sunnuntaina kuluu ruuanlaiton parissa, kun tulee useempi ruokavieras eri ruokavalioidensa kera. Tehoviikonloppu siis tiedossa, jospa sitte viikon päästä kerkeis vähä rentoutumaanki, jumppien harjottelun lomassa tietenki:) Polvi tosin meinas eilen vähä kiukkuilla jumpassa, täytyy pitää peukut pystössä, ettei se vedä hernettä nenään yhtään enempää...

Nauttikaahan auringosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti