Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kotielämää ja yrittäjän elämään totuttelua

Niin on taas viikko vierähtäny kiireessä, paljo kerenny tapahtua! Maili toi ilmotuksen, että työvelvollisuutta ei ole, joten perjantaista asti oon saanu tehdä omia hommia kotoa käsin. Tosin perjantai meni asioilla juostessa ja maanantai hammaslääkärissä ja fysioterapiassa, mutta nyt on pari päivää saanu totutella tähän koti/yrittäjän elämiseen:) Kiirettä meinaa pitää, uusien asiakkaiden saliohjelmia, siivousta, hiihtoa ja auringosta nautiskelua, siitä on tämä viikko tehty. Tällä viikolla pitäis tavata neljän asiakkaan kans, joten vähän ollu hommaa noitten saliohjelmien kans, mutta täydellisiä päiviä jos multa kysytään! Mukavasti ihmiset aktivoitunu kevään kunniaksi liikunnan ja laihdutuksen pariin, mikä on tietenki tosi hyvä juttu! Ei muuta ku tekemään muilleki liikunnasta elämäntapa.

Polvi taas vähä parempi, kantakalvoki tokeni buranakuurilla, fysioterapeutti anto taas hyvin vinkkejä, tasapainolauta ostoslistalle. Jospa se siitä taas vähitellen rupee toimimaan. Jumppailtua on tullu iltasin as usual, ens viikolla tarvii sairaslomailla pari päivää, joten lepotauko tulee varmaan ihan sopivaan saumaan. Jospa ne hiihtokelit vielä jatkuu.

Noin muuten ei edelleenkään uutta auringon alla, lukeminen jääny vielä vähiin, mutta jospa seki jo ens viikolla mahtuu ohjelmaan mukaan! Huomenna asiakkaan kanssa salille, sitä ennen kaupungille, ilta jumpassa. Ja perjantaina puolelta päivän jo asiakkaan luo ja sitä myötä kotipuoleen. Sunnuntaina sitte takas kotiin ja pääsee kattomaan, että minkälainen karvaturri se mahdollinen uusi perheenjäsen on. Fieldspanielia ois tarkotus käydä katsomassa, jos vaikka nyt kevään/kesän aikana semmonen pentu löytäis meille, jos rotu tuntuu kivalta. Ei oo tuota rotua tullu nähtyä muuten kun kuvassa.

Mutta nyt tarvii ruveta taas saliohjelmien mukavaan maailmaan! Pallo ja toiminnallinen harjottelu rules:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti