Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 9. syyskuuta 2013

Kaksin kotosalla!

Ensimmäinen päivä kaksi tytsin kanssa kotosalla. Neitillä meni eilinen mököttäessä. Ja kyllä oli surkeeta kattoa, ku toinen raukka iltasella nukku nenä ovella ja heti ku kuulu jotain ääntä ni nousu ylös heiluttamaan häntää, että nyt se iskä tulee! Mutta ku eihän se tule moneen viikkoon vielä... Monta pettymystä mahtu iltaan. Ja varmaan vielä tuleviinki :( Tuli kuitenki nukkumaan yöksi makkariin. Ja aamulla ensimmäisenä ku heräsin, piti mennä tarkistamaan, että oisko se iskä ilmestyny yöllä omalle paikalleen... Ja kun ei ollu ni neiti meni takas petilleen mököttämään. Hyvä, että tuli etes syömäänkään.... Että iskälle terveisiä, täällä on ikävä! :)

Aamulenkillä käytiin tuossa lähi Bläkkiksellä elikkä  Black Mountainilla. Monta pupua saatiin jahdattua. Polvi kenkkuilee kävellessä, astuessa pistää. Juokseminen tuntuis sujuvan paremmin, mutta ei sitä tuolla vuoren poluilla viiti pahemmin juoksennella. Pilateksessa kävin ja uskaltauduin taas Zumbaamaan. Siellä ei polvi kiukutellu eikä tuo nilkkakaan enää tunnu vaivaavan, joten onpahan etes yks vaiva vähempänä.

Tässäpä vielä kuvia miten rennosti meillä otetaan ku leikataan varpaitten ja pehvan karvoja. Kunhan möllötetään vaan :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti