Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 21. syyskuuta 2013

Syksy saapuu San Diegoon!

Niin sitä ollaan taas perjantaissa. Viikko katosi taas johonki. Aamu- ja iltalenkkejä, salilla käyntiä ja lueskelua. Siinäpä ne päivät meneeki. Eilen käytiin taas aamulenkillä Black Mountainilla. Ei näkyny kojootteja tällä kertaa mutta kova sumu ja tosi viileetä alkaa olla aamusin ja iltasin. Joutuu jo kaiveleen pitempilahkeisia housuja ja t-paitaa päälle :) Öisin ei oo enää ku 15 astetta, mutta päivällä saa vielä ottaa aurinkoa. Tosin tänään ei aurinko pilkistäny vasta ku yhen jälkeen. Syksy tulee siis tälleki suunnalle!


Eilen kyläilin uuden mukavan suomalaisen luona ja sain tuon ravinto-opuksen luettua. Siis ensimmäisen kerran, tarvii alottaa alusta taas. Nii ja siivottuaki tuli, talo ja terassi. Reipas päivä eilen! Ja uusin kummipoika oli saanu nimen viime yön aikana, onnittelut sinne suuntaan! :)
Neitiki on usko puhuttelun jälkeen, että kenkiä ei mutustella yksin ollessa ja on ollu ihan kiltisti taas. Eilen saatiin iltaruokakänkkiski rauhotettua ihan kohtuudella. Tänään tosin piti sitte aamulenkiltä tullessa pistää rähinä narun kanssa pystöön. Käytiin tuolla jalkapallokentällä leikkimässä ja sotkemassa rapakossa. Ja sai ujutettua päänsä parin verkon läpi aidan vieressä. Pelkäsin jo etten saa sitä pois ollenkaan... Ja sitte koitti vielä aidan alta ryömiä toiselle puolelle hajujen perässä. Ei uskallettu sitte kovin pitkäksi aikaa jäädä, ois varmaan jonku kokon kaivanu mistä ois sujahtanu toiselle puolelle aitausta. Ois vissiin halunnu jäädä sinne tai käydä kotimatkalla kattomassa Sheenaa ku meni viime pätkällä hermot. Aika katua ylittäessä piti ruveta repimään narua, hyppimään ja haukkumaan. Ja muuallakin. Ja samalla vauhilla leikittiin vielä kotonaki sammakon kanssa ennen ku uni voitti. No jospa se nyt taas nukuttais päivän. Tuntuu vähä pyytävän anteeksi aamun rähinää, ku haluaa nukkua koko ajan pää mun jalan päällä. Yleensä nukkuu omissa oloissaan päivisin.

 Iltalenkillä eilen käytiin 4S:llä, tänään sama lenkki tai sitte mennään koirapuistoon. Pitää tuumia kumpi se ois. Neiti ei oikeen koirapuistossa tuu toimeen toisten kanssa. Sillä menee hermot jos joku haluais leikkiä sen kanssa ja pelkää jos toiset koirat ajaa sitä porukalla takaa. Ja ite haluaa sitte leikkiä semmosten kanssa jotka ei välitä siitä :) Mutta koitetaan löytää tyhjä aitaus ni saahaan heitellä palloa yksin. Siinä mielessä tuo jalkapallokenttä on hyvä, hirmu iso eikä näin aamusin oo muita. Iltasella tahtoo olla muitaki. Mutta aamulla tuota rapaa sitte riittää ku kastelevat kenttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti