Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 14. syyskuuta 2013

Viikonloppu edessä!

Niin alkaa olemaan eka yh viikko paremmalla puolella. Neitin känkkäränkkä kiukuttelu ja haukkuminen alkaa vissiin vähä vähentyä. Sitä onki riittäny viime päivinä. Kyllähän se kiukuttaa ku on iskää ikävä. On revitty päivän postit, pahvilaatikoita, yritetty järsiä sohvaa, komennetaan kovalla äänellä, ikistään välillä, leikitään leluilla. Siitä on meijän päivät tehty :)


Yhtenä päivänä leikittiin aamulla puistossa pallolla vaikka kuinka pitkään mutta piti vielä kotonaki saada kaivettua pallo pussista ja lopulta sitte leikin jälkeen simahdettiin pallon viereen nukkumaan.


Nähtiin taas yks kojoottiki yhtenä iltana. Tällä kertaa vähä lähempänä tietä. Ja pimeän tullessa kuultiin kojoottien huutelua Black Mountainilta. Rupee tulemaan pimee niin aikasin, että joudutaan  ruokaa ja lenkkiäki aikastaan, että keritään ennen pimeää. Puoli kaheksalta alkaa oleen jo pimeetä. Nyt on muutamana aamuna ollu tosi viileetä ja sumusta. Ja säätiedot lupaili, että yöllä lämpötila tippuu reilusta alle 20. Vastaavasti viikon verran lämmintä pitäis riittää taas 35 astetta. Mutta eipä se mitään, jos aamulla ja illalla viilenee.

Jalkaki on taas vähä parempana. Eilen ja tänään juoksin ja zumbassaki oon käyny parina päivänä. Juoksun jälkeen meinaa olla vähä huonompi, mutta juostessa ei tunnu polvessa eikä nilkassakaan enää. Jospa ne siitä. Kalanmaksaöljy ja glucosamiinikuuri alkaa vissiin toimia. Lukeminenki alkaa oleen ihan hyvällä mallilla, yli puolet kirjasta on kaluttu läpi. Tosin tarvii varmaan kaluta useempaan kertaa ennen ku kaikki menee tuonne aivoihin asti, mutta jotain on tarttunu mukaan nyt jo. Nimittäin ei riitä, että syö omega3 ja omega 6 rasvahappoja. Tarvii myös varmistaa, että noita tulee oikeessa suhteessa. Eli omega3:ta pitäis syödä enemmän kuin 6:ta. Ettäs tiedätte :)

Kohta pitäis lähtee Viiviksen kanssa pitämään koirakamulle seuraa illaksi. Ja samalla Viivi pääsee nauttimaan tuon ison pihan pupuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti