Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 3. syyskuuta 2013

Reipas viikko takana!

Jopas mahtu viikkoon kaikenlaista. Viiviki ilmeisesti tottu taas yksin oloon. Ei oo tuhonnu mitään, mutta enkä kyllä oo jättäny kenkiä tyrkyllekään :) Kesähelteet saapu tänneki, lämpötila huitelee 30 asteessa, ei paljo viiti nenää ulos laittaa muuta ku aamulenkille ja iltalenkille. Päivällä käydään pikasesti pissalla paistumassa ja sitte takas sisälle ilmastoinnin viileyteen.

Keskiviikkona sain vihdoin viimein ilmottauduttua koululutukseen ja torstaina ovella oli jo oottamassa lukemista. Fitness nutrition certification elikkä liikkujan ravitsemusjuttuja pitäis ruvata pänttäämään. 8 kuukautta aikaa opiskella, yleensä n. 10 viikossa pystyy kurssin suorittamaan, mutta ei näin suomenkielisenä onnistu, ku tarvii ensin oppia kaikki kehon termit englanniksi ja sitte yrittää ymmärtää mitä ne oikeen tarkottaa. Kurssin ku alkaa kehon toiminnalla ja ruuansulatuksen ymmärtämisellä. Siinä sitä hommaa onki. Tekemistä siksi aikaa ku Kaitsu on suomessa lomailemassa. Eipä siihenkään oo ku muutama päivä, sunnuntaiaamuna lähtee. Siinä onki Viiville totuttelua, ku joutuu mun kanssa lenkille koko ajan eikä iskä tuu kotiin vaikka miten oottelee. Aamullakaan ei kelpaa että mä oon hereillä, pitää mennä Kaitsulle haukkumaan että herää jo! :)

Torstaina saatiin taas vauvauutisia! Eli uusin suvun pikkuprinsessa putkahti vihdoin maailmaan. Johan tuo kerkes äitiänsä kiusaamaanki melkeen 9 kuukautta, jospa se elo nyt hieman parenee silläkin suunnalla :)

Pitkä viikonloppuki takana, kun täällä oli maanantaina Laborday eli paikallinen vappu. Siis joku työväen päivä, joka on aina maanantaina, että porukka saa vapaapäivän. Toimii samalla kesän lopettajaisina täällä. Meillä taas vappu on vähä niin ku kesän alottajaiset. Ei kyllä katukuvasta huomannu juhlapäivää mitenkään. Mutta ilmeisesti porukka reissaa viikonloppuna ja käy picknikillä.
Me käytiin shoppailemassa Carmen Valleyn kauppakeskuksessa. Kesähattu tuli viimein ostettua, jospa sille vielä ois käyttöäki :) Lauantaina käytiin ruokaostoksilla ja sunnuntaina kierrettiin taas Balboa parkkia toiselta puolelta. Kuvia ei tällä kertaa oo tarjolla, pitää päivitellä kuhan saa niitä ulos puhelimesta.

Ja eilen sitte uutiset ilmotti, että Nokia on myyty Microsoftille. Sen myötä onki ihan auki, että miten pitkään työt täällä suunnalla jatkuu. Jospa seki jossain vaiheessa selviää, päivä kerrallaa tarvii taas elää eteenpäin. Niin ja töistä tuli mieleen, perjantaina posti kiikutti viimein työluvan, eli nyt mäki voisin virallisesti koittaa hakea töitä. Mutta enpä taija nyt etes laitaa kokeeksi hakemusta, kun tämä meni tämmöseksi.... Jos vaikka rupeis lueskelemaan sitä 500 sivusta opusta, mikä pitäis opiskella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti