Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikonloppu loppupuolella

Niin se tämäki viikonloppu meni. Ihan normaaleissa merkeissä salilla käyden, lukien ja lötköttäen. Perjantaina käytiin viihdyttämässä koirakamua. Siellä neitillä riitti virtaa! Touhusi yli viis tuntia pihassa lelujen ja pupujen kanssa ja sitte oltiinki niin väsyä tyttöä, että piti tapella kunnolla pari tuntia. Neiti pääsi livahtamaan sänkyyn (rapasilla tassuilla tietenki) ja sieltä ku komensin pois ni johan tuli semmonen hepuli päälle, että oksat pois. Ravattiin sängyssä, ympäri sänkyä ja taloa eikä mikään rauhottanu puremista ja haukkumista. Ja ku kun sai hetkeksi rauhottumaan, ni sitte toinen koira tuli kattelemaan ja Viivi heräs ja alotti saman riehumisen uudestaan. Meinas loppua hermot ja kaikki, mietin jo, että pitääkö käyä viemässä tappelupukari kotiin. Pihallekaan ei oikeen sitte enää viittiny laittaa, ku oli sprinklerit päällä ja märkää ja likasta piha täynnä. Ilta kymmenestä kahteetoista piti tapella, sitte vihdoin simahti nukkumaan. Kahteen asti ooteltiin kamun omistajia kotiin, sitte päätettiin lähtee kotiin nukkumaan. Lauantaina meinas sitte vähä väsyttää, ku tuo sisäinen kello herätti seittemältä, vaikka ois voinu hyvin nukkua pitempäänki. Jos ei karvanen kello herätä, ni sitte ite herää aikasin :)

Lauantai oliki sitte lötkötyspäivä. Lenkkien lisäksi tietenki. Huomenna vois olla lepopäivä, vois käydä vaikka shoppailemassa. Muuten ei mitään uutta tällä rintamalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti