Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 23. marraskuuta 2013

Kotimatkalla!

Maanantai aamu alko lyhyellä aamu-uinnilla ja sitte puuron syöntiin ja kamppeitten pakkaukseen. Sitte suunnattiin Hoover padon kautta kotia kohti. Tuo on n. 40 kilometrin päässä Vegasista, Arizonan puolella. Melkonen pato ja hieno tuo silta. Ja jylhät maisemat muutenki.

 



 Sitte valittiin pari pienempää tietä, mitä pitkin kierrettiin takas I-15. Mukavan rauhallista ja hiljasta tuolla oli. Tieki kapeni ihan Suomiversioksi, eli yks kaista yhteen suuntaan :) Komeet maisemat. Sitte ajeltiinki kotiin niin, että seittemän jälkeen oltiin hakemassa neitiä hoidosta. Kyllä oli tytsi taas vihanen ja innossaan. Ja väsyneen näkönen raukka, ilmeisesti pihan vahtiminen oli käyny voimille :) Hyvin nukuttiki sitte kaikki omassa kodissa!

Nyt on sitte neitillä ollu taas tulehdusta tassussa, sitä hoidetaan perinteiseen tapaan puhistuksella ja basimysinillä. Jospa se siitä taas tervehtyy. Viikko meni taas hujauksessa, viikonlopun kujeita miettiessä. Ens viikolla onki taas lyhyt viikko, ku torstaina täällä vietetään kiitospäivää eli loppuviikko on pelkkää lomailua. Pitää kaivella kaupasta kalkkunaa ja hakea netistä, että mitä täällä syödään kiitospäivänä. Jos vähä yrittäis leikkiä amerikkalaista :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti