Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 4. marraskuuta 2013

Viikonloppuna Santa Ysabelissa

 Viikonloppu taas takana. Lauantaina otettiin rennosti, käytiin kaupoilla ja tein kasvis piirakan illanistujaisia varten. Nii ja aamu alotettiin riisipuurolla! Sunnuntaina Kaitsu kävi silmätarkastuksessa ja hommas uudet aurinkolasit ja sitte lähettiin ajeleen Santa Ysabeliin. Mentiin Escondidon ja Ramonan kautta, hienot maisemat! Oli vuoristoa, viiniviljelmiä, appelsiinipuita ja elukoita joka lähtöön. Hevosia, lehmiä, lampaita ja jopa kameleita oli tien vierellä. Ja kanala, ois saanu ostaa tuoreita kananmunia.



Ramona oli mukavan vanhanaikanen paikka. Vanhoja taloja ja kauppoja oli tuo pääkadun varsi täynnä. Ja isoja maatiloja oli molemmin puolin tietä.


 Santa Ysabelissa käytiin kääntymässä ja Kaitsu haki paikallisesta leipomosta evääksi herkullisen omenapiirakan. Mailin verran palattiin takaspäin ja siellä oli polku mikä meillä oli kohteena.


Hienot peltomaisemat nyppylöitten keskellä. Yllätyksenä tuli, että polku meni lehmäaitauksen läpi. Vähä sai pelätä, että tuleeko ne päälle, ku tyttö pisti murinan ja haukkumisen päälle ku pelkäs niitä. Mutta karkuunhan nuo lehmätki näytti menevän.  Kivoja puita siellä oli ja kaukana hyppi joku kauriski. Tosi kaunis paikka. Maata katellessa vois voinu aatella olevansa Suomessa :)









Kellon siirron jälkeen pimeä alkaa hiipimään jo viiden jälkeen joten saatiin kuvattua auringonlaskuki ennen kotiinlähtöä. Kotimatkalla tultiin Ramonasta Powayn kautta kotiin, paljo lyhempi ja nopeempi reitti tuota kautta.

Tänään ois taas vuorossa perus maanantai, päivä alkaa pilateksella ja zumballa, sitte neitin päiväkävely ja sitte pitäis taas jatkaa tuota opuksen lukemista. Hitaasti tuo etenee, mutta etenee kuitenki. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti