Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 22. marraskuuta 2013

Sunnuntaita Vegasissa!




Sunnuntaina alotettiin taas kerran salilta ja altaalta. Sitte käytiin kurkkimassa vähän Stripillä ennen juoksua. Mini Eiffel oli kivannäkönen. Kalpenee tosin alkuperäselle, kun ei oo ku kolmasosan kokonen :)




Bellagio hotellin suihkulähde oli hieno. Varsinki tuo musiikin tahtiin toimiva vesishow. Aivan mahtava! Loppuhuipennus jäi vielä videolta puuttumaan, tosi korkeelle nousi lopussa tuo vesisuihku. Hienoja sateenkaaria tuli shown aikana.

 Bellagiolta palailtiin takas hotellille. Flamingo-hotellin kautta. Kivoja nuo linnut olikin :) Pelikaaneja ja kaikenlaisia sorsia sun muita. Ja nuo papukaijat oli hauskoja!

Tuolta palailtiin sitte takas hotellille, että reipas juoksija sai valmistautua half of the halfiin eli reilun kymmenen kilsan juoksuun.


Vein Kaitsun tuonne lähtöpaikalle. Oli onneks helppo reitti, joten osasin näppärästi takas hotellille. Minä kulutin aikaa shoppailemalla samalla ku Kaitsu valmistautu juoksuun. Ja hyvin sain paikan sitte tien varrelta, että pääsin ottamaan juoksijasta kuvaa ja videota Tässä vähän juoksijan tunnelmia startissa, puolimatkassa ja maalissa.  Paljo oli bändejä matkan varrella. Olipa paikalle eksyny yksi Kiss cover bändiki. Sitä katellessa oottelin Kaitsua takas kaupunkiin. Kymppiläisten maali oli toisessa päässä katua, puolikkaitten ja maratoonareitten keskellä tuota Strippiä isojen hotellien vieressä. Paljo noita juoksijoita riitti ihan iltaan asti. En tiiä paljoko noita kaiken kaikkiaan oli, mutta kymmeniä tuhansia joka tapauksessa.


Sitte käytiin hotellilla vaihtamassa kampetta iltaa varten ja taas kerran tankattii hyväksi havaitussa Strip burgerissa. Tällä kertaa herkkullisinta oli jälkiruoka. Jättiläis suklaafudge kakku. Ja hintaa alle 5 dollaria. Tuo oli siis about neljä kertaa isompi, ku mikään Suomessa nähty jälkkäri :) Hyvin riitti molemmille. Ja aivan älyttömän hyvää! Ja hyvää oli jättiläis sipulirenkaatki, mitä tilattiin ruualle kaveriksi. Enpä muista että oisin koskaan syöny yhtä hyvää sipulia :)

Jatkobileitten alkua ootellessa kierreltiin noita eri hotelleja/kasinoita. Wynnistä löyty aivan uskomattoman hieno sisäpuutarha. Isoja ruusuista tehtyjä palloja roikku katosta, niin ku ois jossain satumaassa ollu. Tuolla ois pelattu, vaan rahan nostaminen käteiseksi ois maksanu niin paljo, ettei siinä ollu mitään järkee. Päädyttiin siis vaan ihailemaan :)




Gilles nimisessä kantribaarissa käytiin yhdellä oluella. Siellä soi kantri musiikki ja porukka tanssi sitä pareina ja rivitanssina. Se oli kivan näköstä, mutta en uskaltanu lähtee kokeileen, kun ei noista askelista oo mitään hajua. Olipa siellä härkäkin, jonka selässä pysymistä ois saanu käydä kokeileen :) Lopulta mentiin hyvissä ajoin ootteleen yökerhon aukeemista. Ja hyvä niin, ettei tarvinnu ulkona kylmässä jonotella. Päätettiin mennä lähimpänä olevaan jatkopaikkaan, Lavo nimiseen yökerhoon. Yllättävän pieni paikka ja soitti pelkää hiphoppia koko ajan. Ei me kauheen kauaa siellä siis viivytty, sen verran että saatiin nuo ilmaseksi saadut juomat hörpittyä ja pari biisiä kävin tanssimassa.Tunnin verran noita ilmasia juomia oli tuolla tarjolla.  Sex on the beach ja joku toinen juoma. Noihin oli upotettu niin paljo viinaa, ettei oikeen meikäläiseen makuun istunu. Hotellilla edellisenä iltana maisteltu drinkki oli paljo parempi!
Yhen jälkeen oltiinki sitte jo hotellilla ja päästiin unten maille valmistautumaan seuraavan päivän kotimatkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti