Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 21. marraskuuta 2013

Toinen päivä Vegasissa

Eka aamu Vegasissa alko salilta. Ulos ei viittiny lähtetä lenkkeileen, joten käytiin vähä aikaa salilla ennen aamupuuroa. Sitte piti lähteä hakemaan maratoonarin varusteet Fittnes exposta. Käveltiin se pari kilometriä tuonne Convetion centeriin. Siellä oli kaikenlaisia näytteilleasettajia. Sain viimein ostettua uuden polvituenki. Sitte palattiin hotellille. Käytiin syömässä ihan hotellin lähellä Strip Burger nimisessä paikassa. Tosi herkullinen salaatti ja kanaleipä oli. Edelleenki on arvotus, mikä ero on leivällä ja hampurilaisella, molemmissa on ihan samanlainen sämpylä :) Noiden voimalla mentiin hakemaan auto hotellilta ja lähettiin ajelemaan Stripin toiseen päähän katteleen lisää nähtävyyksiä. 

 Stripin alkupäässä oli tuo kuuluisa hieno Las Vegas tervetulokyltti. Paljo oli porukkaa kuvaamassa itseään tuossa. Pari hääpariakin nähtiin siinä. Kyltiltä käveltiin sitte vähä matkaa kaupunkia kohti. Rock maratonen lähtöpaikka oli tuossa lähellä. Ja aina vaan noita hienoa hotelleita. Luxor on tuo egyptihotelli sfinsien ja pyramidien kera. Tällä puolen kaupunkia näky paljo ärhäköitä urheiluautoja.




 Luxorin jälkeen oli New York hotelli vapaudenpatsaan ja nykin pilvenpiirtäjien kera.
Ja MGM kultasen leijonan kera. Oikeet leijonat tuolta oli kuulemma hävitetty, niitä siella on joskus ollu.

 Sitte paluu takas autolle (joka parkkeerattiin poliisiaseman pihaan, ku se oli ihan tyhjillään :) ) ja Kiss minigolffia kohti! Hard Rock cafe oli vastapäätä tuota minigolffia. Kaitsu pääsi unelmapaikkaansa :)



 Häviäjän on hyvä hymyillä... Eka meni ihan hyvin, mutta sitte rupes menemään huonosti ja hävisin sitte ihan reilusti... Tosi paljo tuolla oli Kiss tavaraa. Ja hienot lavasteet tuossa 18 reijän golf radalla. Oli kitaroita ja muuta rekvisiittaa. Ja siellä oli oma hääkappeli. Tuolla sitä ois varmaan pitäny mennä naimisiin :) Ja muitaki juhlia tuolla pysty järjestään, Kiss teemalla tietenki! Ja tietenki Kiss musaa.



Golffikierroksen jälkeen ajeltiin ruokakaupan kautta tuonne Las Vegasin keskustaan, Fremont streetille. Se löytyy toisesta päästä Las Vegas Bulevardia. Siellä on iso katettu kauppakeskuskatu. Näytti semmoselta perinteiseltä vegasilta, mitä ite on ajatellu. Hirmu isoja valojuttuja joka seinä täynnä. Ja katossa vilisti kaikenlaisia valoja ja muuta videota. Mutta tuossa heti alussa oleva ruokapaikka pisti kyllä miettimään. Jos paikan nimi on sydänkohtaus grilli ja yli160 kg painavat saa syödä ilmaseksi ni menee kyllä meikäläinen sanattomaksi. Paikan edessä oli puntari, jolla sai punnita, että onko yli 160kg...

Tuolla oli kanssa katu kasinoita pullollaan. Ja elokuvista tuttu länkkäriki sieltä löyty. Videoscreen katossa näky välillä the Who:ta. Ja muutenki tuolla kuulu hyvää musaa ja bändejäki oli useempia.




Tuolta bongattiin vielä Kissin Genen kaksoisolento Kaitsun kanssa poseeraamaan. Sitte suunnattiin taas syömään. Tällä kertaa pastaa, juoksijan tarvi saada tankattua seuraavan päivän juoksua varten :) Mulla oli herkullista jättikatkarapu pastaa ja Kaitsulla sienipastaa. Samaan hintaan sai vielä joko salaatin tai keiton. Salaatti oli vähä pettymys, mutta Kaitsun valkkaama chilikeitto oli kyllä itessään jo herkullista ja tosi täyttävää, paljo jauhelihaa ja papuja. Maha täynnä oliki hyvä suunnistaa taas hotellille nukkumaan!

Tosin ennen nukkumaan menoa käytiin hörppimässä yhdet juomat ja pelattiin erä biljardia hotellin aulassa. Ja hävisin tietenki senki, vaikka alku meni ihan hyvin... Donald Thrumpin nimikko juoma ei ollu hirmu hyvää, mutta tuo mun juoma oli herkullista! En vaan muista mikä paradise vai tropical se oikeen oli...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti