Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 11. marraskuuta 2013

Marraskuun hulinaa!

Viikko meni taas hujauksessa. Ei kyllä muuta tehty ku jumppailtiin, lenkkeiltiin ja luettiin. Ja tietenki ruuanlaittoa sinne väliin. Tämä viikko onki sitte vähä enemmän toimintaa sisältävä. Tänään pitäis käydä tuhlaamassa alennuskuponki tuonne yhteen sisustusliikkeeseen, jonku astian vois ostaa. Tai vaikka joulumukin... Huomenna pitäis mennä neljän jälkeen kattomaan koirakamua, kunnes tulevat kotiin. Ja torstaina ois se hygieniapassin tyylinen koulutus joulukuun joulumessuja varten.



 Ja perjantaina lähetään sitte kohti Las Vegasia. Siinäpä sitä hulinaa riittääki. Aamulla kerkee kuitenki käymään jumpassa, mutta taitaa lukeminen jäähä vähiin tällä viikolla.

 Lauantaiki meni kirjan parissa kun Kaitsu kävi hakemassa aurinkolasit ja katteleen autoja. Sunnuntaina käytettiin neitiä taas pitkästä aikaa uimassa Ocean beachillä ja sitä ennen käytiin siinä vieressä Point Lomassa Sunset Cliffssillä. Hurja pudotus oli mereen, mutta se ei tuntunu Viiviä hidastavan, ois vaan halunnu ajaa lokit ja pulut pois :) Tässä pari videota kalliolta.

Kylmää oli jo merivesi, mutta ei se neitin menoa haitannu. Paljo siellä koiria oliki, ei oo koskaan päivällä tullu tuolla käytyä. Mukavasti aurinko lämmitti.






Kotimatkalla käytiin Walmartista kattomassa termospulloa ja paistinpannua. Samalla mukaan tarttu kauan kaivattu kylpytakki! Kesällä niitä ei kaupasta löytyny :)


Mutta nyt pilates ja zumba kutsuu! Viikonloppuna mutusteltiin kaupan pitsaa ja kokonaista grillatua kanaa. tänään pitäis tehä ruuaksi pömpylöitä eli lihapullia, joissa keitetty kananmuna sisällä. Jos siihen vielä vaikka muusia kaveriksi niin nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti