Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 5. kesäkuuta 2014

Arkeen paluuta!

Tällä viikolla alkaa oleen jo normiarki kuvioissa. Yöllä oon saanu onneks nukuttua heti alusta asti ja päivät menee jumppiin taas totutellessa. Oma kickbox tuntiki alkaa oleen kasassa ja aika hyvin muistissaki jo. Jos huomenna uskaltaituis vihdoin vähä kokeileen ohjausta, jos vaan Gwenille passaa. Tiistain spinning tuntu yllättävän kevyeltä tauon jälkeen. Rankkaahan se on niin ku aina, mutta ei tarvinnu keventää missään vaiheessa. Johtu varmaan osittain ohjelmastaki, ei ollu kovin raskaita nousua eikä paljo seisaaltaan polkemista. Eilen taas oli pitkä puolentoista tunnin pyörälenkki kivassa ilmassa! Tosin nuo tulen mustuttaman maisemat ja savun haju tien vierellä ei kyllä mieltä ylentäny...

Illalla ja tänäänki vielä lämmitti zumbaohjaajan kommentit. Se tuli nimittäin sanomaan mulle tunnin jälkeen, että mun pitäis olla ohjaaja. Ja kun kuuli, että olen jo ihmetteli, että miksi en ohjaa zumbaa. Lupas mun vetää millon vaan jonku kappeleen sen zumbatunnilla. Pitänee kokella joku päivä :)

Neiti vaan möksöttää päivästä toiseen, se ei halua enää etes päiväkävelylle lähtee... Saa houkutella alas ja sitte pistää jarrut päälle eikä haluais kävellä mihinkään. Toissapäivänä päästiin vihdoin viimein meijän normipäivälenkille lähinyppylälle, mutta eilen ei neiti lähteny ulos ollenkaan... Tulipahan testattua, että pärjää Kaitsun työpäivän ihan hienosti ilman pissatustaki.Mikä lie laiskuus silleki on nyt iskeny. Vissiin iskää vaan ikävä, piristyy heti ku Kaitsu tulee kotiin :)

Tällä viikolla normirytmi on löytyny, oikeeta ruisleipää tein kuukausien tauon jälkeen ja ihan syötävää siitä tuli vaikka tuliki vähä liian kovaa. Siivous ja leipomispäivä siirty tiistaille mutta saipahan loppuviikon olla rauhassa niiltä :) Tänään sitte on vuorossa pullan leipomisen vuoro. Saas nähä mitä siitä tulee.

Talokaupatki saatiin tehtyä ja taloki alkaa olemaan tyhjä, kiitos ihanien apulaisten! Sitte tarvii vaan totutella ajatukseen, että meijän taloa asuttaa oudot ihmiset eikä neiti pääse enää pihalle peuhaamaan eikä moikkaamaan Pörtsiä... No jospa me sit joskus löydetään tilalle vielä kivempi talo :)

Arki alkaa oleen ruuanlaittoa vaille valmis. Viikonloppu vielä suunnittelematta, paitsi ehkä käydään ulkona syömässä juhlistassa talokauppoja. Aurinko paistaa ja lämpöä riittää, mutta niin taitaa riittää kotosuomessaki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti