Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannuksen aikaan!

Viikko mennä hurahti taas, Suomessa juhlitaan juhannusta ja täälläki ois iltasella eessä Suomitalon juhannusjuhlat. Eli hyvää ruokaa ja seuraa varmaanki tarjolla. Muuten ei viikonlopun suunnitelmista oo taaskaan mitään tietoa, aika näyttää mitä keksitään :)

Jumpaten, ruokaa laittaen ja neitin kanssa lenkkeillen menny tämäkin viikko. Omat jumppakuviot ei etene mihinkään, niistä ei ota mitään tolkkua taas. Tai siis Gwenistä ei ota mitään tolkkua taas.

Neiti on palautunu omaksi itekseen. Aamusella ei enää herätä hännän hakkaamisella, niin ku teki monta viikkoa ku tulin Suomesta. En tiiä oliko se niin innossaan, ku olinki kotona, että piti aina huiskata hännällä, ku näki että oon sängyssä vai mikä sitä vaivasi :) Nyt nukkuu hyvin yöt, mutta aamuihin ja iltoihin on palannu leikki-into. Aamulla pitää leikkiä sammakolla ku Kaitsu lähtee töihin ja sama homma iltasella iltalenkin jälkeen. Lenkilläki alkaa oleen taas virtaa, ei mee ihan mölllistelyksi koko ajan. Ja päivälläki on päästy ulkoileen jo monena päivänä :) Mikä lie masennus sitä vaivasi. Pääasia, et nyt jaksaa taas olla oma ittensä.

Muuten ei taaskaan mitään uutta täällä Amerikan auringon alla. Aurinko paistaa edelleen, ja sama 25 lämmintä päivisin niin ku on ollu viimeset kolme viikkoa. Ois ihan kiva saada jokunen sadepisaraki välillä, mutta ei näy, ei kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti