Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pikku Italiassa ja piknikillä!

 Viikonloppu meni rennonsti. Lauantaina suunnitelmana oli käydä Little Italyssä syömässä talon myömisen kunniaksi. Matkalla pysähdyttiin Hillcrestiin musakauppaan ja siellä kiertäessä löydettiin monta kirpparia. Oishan sielä ollu vaatteita joka lähtöön, mutta ei viittinu ruveta sen enempää shoppailemaan. Tietääpähän mihin mennä jos tarvii vähä erilaisempaa vaatetta. Kirppareita täällä vielä ei ookaan tullu vastaan.
 Hillcrest pysähyksen jälkeen ajettiin Little Italiaan ja käveltiin pääkatua pitkin. Sopiva ruokapaikka tuli vastaan, mutta käytiin vielä mutka rannalla. Taas löydettiin uus reitti, kun tuli kiva puisto vastaan, missä oli paljo ihmisiä ja lapsia nauttimassa kelistä. Rannalla tuli vastaan myös merimuseo ja hienoja purjelaivoja. Pitänee joskus käydä tutustumassa tuonnekin!

 Sitte alko nälkä kolkutteleen joten palattiin takas Buon Appetito ravintolaan. Alkusalaatti saatiin heti nenän alle ja se oli kyllä herkullinen! Kummasti talon kastike sai salaattiin makua. Minä halusin risottoa, joten otin äyriäisrisoton. Hyvää oli seki. Kaitsun Broileri herkkusienikastikkeella oli herkullinen! Ja kaiken kruunas aina parempi jälkiruoka, vaniljainen creme brulee. Ei kyllä enää paremmat ruuat ois voinu olla eli valittiin varmasti Little Italyn paras italialainen :) Sitte oliki hyvä ajelle kotiin neitin luo.

 Sunnuntaina lähettiin koko porukka käymään piknikillä. Suunnattiin edelliseltä viikonlopulta tutuille seuduille, kun sillon katottiin, että Misson Beachillä oli kivannäkösiä viheralueita. Aurinkoa, kirja ja kanasalaattia. Kyllä niillä pari tuntia tuolla köllötteli. Neiti ei tosin malttanu rauhottua ku piti tuijotella ihmisiä ja vahtia lokkeja.

Oltiin tommosen pienen pienoisveneille tarkotetun lammen rannalla. Sielä meni jos jonkimoista pikavenettä, mitä ihmiset uitti sielä. Kivat maisemat muutenki, kaikenlaisia puita ympäri ämpäri aluetta. Ihmiset oli pääasiassa aasialaisia, montaa amerikkalaista ei tuolla näkyny mutta ei meitä tullu kukaan poiskaan ajamaan :) Varmasti mennään uudestaanki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti