Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Vaihtelua viikkoon välillä :)

 Tällä viikolla on ollu jotain tavallisuudesta poikkeavaa :) Sunnuntaina oltiin pääasiassa kotosalla. Home Depotista käytiin kattelemassa sitruunapuuta, mutta myyjä epäili, ettei se tee sitruunoita ruukussa, joten jätettiin ostamatta. Pitäis käydä kattomassa oisko jossain myytävänä jotain pientä ruukkuversiota parvekkeelle. Sitruunan sijaan ostettiin nätti kukka ja amppelitomaatti. Saas nähä kauanko nuo pysyy hengissä tuossa terassin kuumuudessa. Pitäis kestää yli kuuden tunnin aurinkoa, mutta ei oikeen siltä näytä. Ja varjoa meillä ei oo tarjolla ku aamupäivällä, kahestatoista yli viideen paistaa aurinko kuumasti.


 Maanantai ja tiistai meni aika lailla normikuvioilla, jumpaten ja ruokaa laittean, vähä omaa jumppaa harjotellen. Keskiviikkona otin pitkästä aikaa aurinkoa terassilla ja uskaltauduin uimaanki, ku ei ollu allas täynnä lapsia. Pitää ottaa uusiksi :) Kaitsu oli ajamassa työporukan kanssa cartinkia  iltapäivän ja pelas lasersotaa illan ja siitähän neiti möksö ei tykänny ollenkaan... Onneks iskä kerkes kuitenki iltalenkille kotiin :)

Voittaja saapui kotiin komeen pokaalin kanssa, oli voittanu koko porukan. Yllätys yllätys, Suomalaiset hallitsi kisaa, intialaiset ja muut tuli sitte jälkijunassa :)
Torstaina kävin tähän mennessä pisimmän pyörälenkin, vähä vaille 60 kilsaa tuli pyöräiltyä, vajaa kolme tuntia tuohon meni. Yllättävän pitkästi, vaikka jalat oli jo valmiiksi väsyt. Sitähän saattas jaksaa tehä melkosen lenkin ilman väsyjä jalkoja. En tiiä yrittääkö se pukata flunssaa vai mikä, ku meinaa jalat painaa vaikka sunnuntaina ole lepopäivä. Pitää koittaa viikonloppu ottaa rennosti taas. Maanantain pilateskin tuntu vielä torstaian mahassa, mitä ei yleensä oo tapahtunu.
Torstaina oli jännitystä, ku sheriffit kävi kolkuttelemassa vastakkaisen talon ovea. En tiiä liittykö se jotenki menossa olevaan ehdonalasvankien tarkistukseen vai mitä siellä oli. En tiiä oliko sielä ketään kotona, valokuvio ottivat porraskäytävästä ku lähin pyörälenkille.

Eilen yritin tarjota neitille viinirypälettä. Neiti oli mun kans samaa mieltä, nämä ei ollu yhtään hyviä. Otti keittiöstä ja toi matolle olohuoneeseen. Eikä millään kelvannu syötäväksi. En tiiä sitte mihin se piilotti sen, ku oli jossain vaiheessa kadonnu kuitenki :)


Eilen ois ollu Zumbaopettajan läksiäset jumpan jälkeen, mutta jätin välistä ku piti keretä käymään kaupassa ja hakemassa huonekalut yheltä Suomalaiselta. Nyt on pieni kirjahylly kirjoille ja otin samalla pari pientä pöytää ja lampun. Mukavat lisät meijän muuten tyhjään sisustukseen :)

Neiti on halunnu nyt parin viikon ajan leikkiä jokaisen vastaan tulevan koiran kanssa, joten päätin viedä sen iltasella koirapuistoon. Alussa saatiin leikkiä aitauksessa ihan yksin pallolla, mutta vähitellen saatiin kavereita. Ekalle koiralle piti vähä haukkua, ku se koitti ajaa takaa eikä kolmen koiran takaa-ajosta tykätty ollenkaan, mutta muuten suju visiitti ihan hyvin. Pääasiassa neiti töllötti mun vieressä kattomassa ja ku sanoin, että meehän leikkiin muitten kanssa ni katto mua niin ku vähä-älystä, että heitä se pallo ni mä leikin! En heitä palloa muitten koirien ollessa, ku neiti mustis tahtoo ruveta rähisemään, jos toiset koittaa koskee sen palloon. Kyllä se lopulta meni muitten mukaan, toiset leikki keskenään ni meijän neiti käyttä ajan toisten koirien haisteluun :) No pääasia että tulee toimeen toisten kanssa, jospa se muistais taas kohta, että miten muitten kans leikitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti