Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 16. kesäkuuta 2014

La Jollassa ja Suomitalolla!

 Maanantai aamu ja neitillä on pahemman luokan maanantain känkkäränkkä. Aamusella ei taas meinattu päästä lenkille millään, ku piti oottaa että eikö iskä tuu mukaan. Ja yleensä se ei viiti leikkiä, mutta tänään piti heittää sammakkoa vaikka kuinka eikä millään rauhotu nukkumaan. Ei kelpaa puruluu eikä mikään, kiertää ja kaartelee pitkin taloa. Rauhottuu varmaan sitte taas ku mä lähen jumppaan mutta nyt ei millään. Sohvalla ei taas saa istua ku rupee haukkumaan. Astetta pahempi maanantai Viivillä ilmeisesti :)

Viikonloppu meni ihan rennosti. Lauantaina käytiin hakemassa yhden Suomalaisen luota tulostin ja samalla käytiin käveleskeleen La Jollan rantaa. Koitettiin istuskella yhellä penkillä, vaan siellä oli ilmeisesti liikaa oravien hajuja ku tämä karvakorva kitisi ja vinku vaan koko ajan. Mitä se ei yleeensä tee.
 Norppia ei näkyny tällä kertaa, jokunen orava kylläki. Jätskikupposen jälkeen lähettiin kotiin kattomaan jalkapalloa ja minä koitin saada aikaseksi jotain tarjottavaa Suomitalolla.

Aamusella hain talon avaimen ja sain samalla kassillisen omenoita, joten tein omenapiirakan. Tuliki herkullinen piirakka, meinas mennä omiin suihin ku pitkästä aikaa semmosta tein :) Enpä oo tainnu tehdä kohta kahteen vuoteen omppupiirakkaa, en sen jälkeen ku oon syksyllä viimeset omenat omasta puusta poiminu.

Pikkuleivät epäonnistu, kun tuli vähän liikaa jauhoja ja ruskee sokeri ei korvannu tavallista ja siirappia, joten puuttu makeuskin vielä. 

 Sunnuntaina oli täällä isänpäivä ja Viivi muisti iskää kortilla jossa lupaa käsi raamattupinolla, ettei koskaan nuole itseään ennen kun nuolee iskän naamaa :) Siinä onki kova lupaus pidettäväksi! Tosin onneks harvemmin naamaa nuoleskelee, jalat ja kädet on enemmänki himottavia asioita.

Aamusella leivon vielä pellillisen ruis-kauraleipää Suomitaloa varten. Sitte oliki aika ajella Balboa parkkiin emännöimään ja isännöimään Suomitaloa. Porukkaa kävi aika tasaiseen tahtiin, ilmeisesti vähemmän kuin normaalisti isänpäiväviikonlopun takia. Mutta ihan tarpeeksi meille. Oli mukava jutella ihmisten kanssa. Monta Suomen sukuista kävi talolla, osa osasi vielä Suomea, osalle ei sitä oltu koskaan opetettu, vaikka toinen vanhemmista oli suomalainen.

Itävallalla oli kunnon juhlat, oli puheita, soittoa ja laulua ihan Suomitalon vieressä. Paljon istui ihmisiä nurmikolla kuuntelemassa ja katselemassa touhua. Neljän tunnin isännöinnin jälkeen oli aika laittaa ovet kiinni ja siivota talo seuraavia isäntiä varten. Ihan mukavaa oli, vaikkei ihan joka viikko tuotakaan jaksais tehdä.

Viime viikolla ei muuten mitään kummempaa tapahtunutkaan. Poikkeuksellisesti kävin kolmena päivän cykle tunnilla ja yhtenä pyörälenkin, joten pyöräiltyä tuli reippaasti. Muuten normijumpat ja kotihommat. No kävinhän mä katsomassa viiden viikon ikäistä uusinta San Diegon tulokasta katsomassa ja perjantaina nähtiin vielä 4S:n Suominaisten kanssa leikkipuistossa ennen kun ihmiset valuu Suomeen lomaileen. Suurin osa lähtee Suomeen, muutama perhe jää tänne viettämään lomaansa.  Tällä viikolla tarvis sitte ruveta harjotteleen omaa jumppaa, vähän lupailivat tuntia jos löytävät vielä toisen tunnin kaveriksi. Saas nähä miten käy, eteneekö vai tuleeko siihenki taas joku este vastaan...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti