Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 23. helmikuuta 2015

Käärmeitä ja muita tapahtumia.

 Vauhdikas viikko takana taas! Jos vaikka tällä viikolla vois hengähtää, vaikka tuurauksia onki paljo ja lauantaina vielä Zumba Gold koulutusta.

Kaitsu nautti viikon Dallasin maisemista, kaikenlaisia petoja siellä tuliki vastaan. Onneks noita jokirottia ei täällä näy, en haluais tommosen kanssa tulla vastaan pimeellä lenkillä, sen verran isoja otuksia nuo on. Nuo lehmät taitaa olla keinotekosia :) En tiiä näkykö siellä Southfork Ranchillä JR:n maisemissa lehmiä.

Keskiviikon cycle eli spinningnäyte meni hyvin ja pääsin heti torstaina tekemään ekan tuurauksen. Porukka oli yllättyny, kun kuuli että on mun eka cycle, joten ilmeisesti meni ihan mukavasti :) Tällä viikolla on sitte kaks tuurausta otettuna jo, katotaan miten nuo viikon kuus jumppaa menee.

Neitiki sai vähä vaihtelua elämäänsä kun keskiviikkona käytiin ensin pitkästä aikaa Blue Sky:n poluilla oravia kattelemassa, sen jälkeen kaupassa ja sitte vielä Tiina tuli hakemaan neitin tyttöjen kanssa puistoilemaan. Menin iteki sitte perässä puistoilemaan, siellä pupujen jälet kiinnosti kovasti ja kyllä nukutti sitte loppupäivän ja vielä seuraavanaki päivänä :)
Torstaina saatiin Kaitsu vihdoin kotiin! Neitin mökötys ei kyllä hirveesti helpottanu. En tiiä mikä sitä nyt vaivaa, kun haluaa nukkua ja tänäänki meni aamuruuan jälkeen takas nukkumaan eikä ois millään lähteny ulos. En tiiä tiesikö, että sielä on märkää ja rupee satamaan vai mikä meijän pientä nyt oikeen vaivaa...



Muuten täälä on taas sattunu ja tapahtunu
kaikenlaista. Perjantaina päivällä törmättiin taas meijän lähinyppylällä kalkkaroon. Päästin neitin normaalisti polulla ja sitte katoin että mitä se haistelee. Tuli kiire komentaa se takas ku hoksasin että käärmehän se siellä. Onneks totteli heti eikä käärme purru, se vaan käänty ja jäi kalisteleen pyrstöönsä siellä. Taas kerran läheltä piti tilanne. Sain kaverilta vinkin koulutukseen, missä koira oppii pelkäämään käärmeitä. Pitäis varmaan käydä semmonen, halpa henkivakuutus Viiville.

 Perjantaina minä pääsin nauttimaan herkkuillalista Suominaisten seurassa Suomitalolle. Hyvää ruokaa ja seuraa oli! Sillä aikaa Kaitsu nuorena poikana päätti harrastaa neitin kanssa agilityä huonoin seurauksin... Kaitsu hyppäsi betoniaidan yli, mutta löiki säären aitaan ja kaatui aidan päälle. Nyt sitte ei toinen reisi taivu, joten känkkäilee täällä menemään ihan rampana. Minä oon sitte jatkanu tuota lenkkeilyä neitin kanssa. Lauantaina käytiin koko porukalla Black Mountainilla, me Viivin kans viiletettiin tuolla polulla ja Kaitsu käveleskeli ylhäällä. Sunnuntaina Kaitsu ja Viivi kävi uudestaan käveskeleen tuolla ylätasanteella.

Lauantaina hyödynnettiin Museo helmikuun antia, jollon pääsi moniin museoihin puoleen hintaan. Mentiin Balboa parkkiin ja käytiin pienoisrautateita ihastelemassa. Mukavannäkösiä vekottimia, isot radat tuolla oli, paljo junia ja junan ohjaajia.

Sunnuntaina käytiin sitte kattelemassa asuntoja. Jos löydettäis joku halvempi vaihtoehto sopivalla etäisyydellä ja mukavien lenkkimaastojen varrella ku taas nostavat vuokraa satasella. Katotaan nyt miten käy.  Sen jälkee ajeltiin vielä Mission Valleyhin kattomaan silmälaseja. Ei vieläkään löytyny parempia, joten kai mä otan nuo ensimmäisenä vastaan tulleet lasit, jos vaan vielä löydän ne tuosta meijän kaupasta. Saas nähä millon sitä kerkee niitä käy kattomassa. Tänään pitäis harjotella uutta kickbox ohjelmaa, jos huomenna sais sen otettua mukaan.

Mutta ensin viemään verolappuset Kaitsulle ja sitte harjottelemaan! Helmikuun viimenen viikko lähti nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti