Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Sunnuntaina Safariparkissa!

 Viikonloppu meni taas rennoissa tunnelmissa. Lauantaina oltiin kotosalla ja sunnuntaina käytiin Safariparkissa. Nyt oli hyvä päivä käydä, ku oli superbowl viikonloppu eli kaikki eli kotona kattomassa peliä ja eläintarha oli ihan tyhjillään.

Tällä kertaa kierrettiin toinen pää, mikä viimeksi jäi kiertämättä. Oli mukava nähä tiikerit kellimässä ihan aidan vieressä. Tuli ihan Viivi mieleen ku köllöttivät siellä puun alla :)



 Kaikenlaisia lintuja tuli vastaan, tässä pari tollottajaa.

 Hoitoalueella oli muutaman kuukauden ikänen sarvikuonen poikanen, parhaan kaverinsa kanssa. Tuo kaveri oli ilmeisesti jonkulainen lehmänsukunen eläin, se oli vähän vanhempi kaveri. Tuntu ihan hullulta, että tuo sarvikuono paino jo parisataa kiloa, vaikkei se kooltaan ollu mikään iso. Kivasti tuli tuijottelemaan meitä :)
 Lepakoitaki käytiin kattelemassa. Onneks noita ei oo luonnossa tullu vastaan.
 Norsujen jälkeen naureskeltiin kirahvin poikaselle, joka oli vähän horjuvan näkönen, ku koitti saaha maasta syötävää. Kumma miten nuo jalat kestää olla noin levällään mutta eihän se raukka muuten maahan yletä...
 Ennen lähtöä satuttiin paikalle vähä ennen ku tuli gebardin juoksuesitys. Sitä ennen kateltiin kamelin esittelyä.
 Cheetah run eli gepardin juoksu ei sattuneesta syystä kameralle tallentunu :) Mutta saatiin kuva kaveruksista juoksun jälkeen. Eli tuo koira on gepardin paras kaveri. Se toi kissalle rauhallisuutta juoksemalla saman reitin ensin. Ja kyllähän tuo kissa kovaa meni sadan metrin reittinsä. Ja ihan irrallaan.
Autolle paluulla nähtiin vielä gorillat paistattelemassa päivää. Iso isägorilla koitti mennä omaan rauhaansa, mutta sai peräänsä äitin, jolla roikku pieni poikanen selässä.

Siinäpä se viikonloppu oli ja viikko vierähti taas ihan tavallisissa merkeissä. Jumppia normaaliin tapaan, tänään piti aamusella taas tuurata ja huomenna ois ollu monta tuurausta tyrkyllä, mutta lähetään aamulla ajeleen kohti Phoenizia ja Grand Canyonia. Tänään pitäis vielä pakata. Siivottua sain ja pitää miettiä käytäskö Viivin kanssa jossain kauempana päiväkävelyllä ku jäi enemmän aikaan ku saanu omaa cycleä harjoteltua, ku jäi puhelin ja sitä myötä musiikki kotiin...

Eilen kävin makutuomarin kanssa kattomassa silmälasejaki, mutta vielä ne jäi kauppaan ku Kaitsu ei tykänny mun suosikkilaseista vaan niistä toisista joten tarvii vielä jatkaa tuumausta. Jos ens viikolla miettis ne sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti