Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 16. helmikuuta 2015

Kohti kotimatkaa!

 Illalla kierrettiin vielä Flagstaffia ja käytiin syömässä. Herkullinen kanapasta ja vielä upeempi suklaamousse täytti mahan :)

Hieno vanhannäkönen kirkko oli keskustassa. Muutenki tuo keskusta oli mukavan pieni ja viihtyisä, paljo vanhoja rakennuksia.

 Aamulla oli sitte kotimatkan vuoro! Vähän eri reittiä ajeltiin, ihan pikkuteitä tämän maan mittakaavan mukaan eli vaan yks kaista yhteen suuntaan ja varmaan sata kilometriä semmosta ylös alas heitävää serpentiinitietä. Mutta niin vaan pysyttiin tiellä munki ajotaidoilla :)

Ruokaa napattiin ränsistyneestä kaupungista ja pysähdytiin puistoon syömään. Aika köyhän olonen paikka, paljo rakennuksia tyhjillään vaikkei ne ollu etes vanhoja.
 Matkan varrella oli hiekka-aavikoita joilla oli tosi paljo mönkijöitä, rantakirppuja ja mopoja ajelemassa. Mahtaa olla kuskilla hiekkaa joka paikka täynnä, sen verran pölyävää hommaa tuo näytti olevan.

Ruuhkaa ei tuolla puolen Diegoa tuntunu olevan, joten kotiin saavuttiin ennätysajassa 9 tunnissa. Matkaa oli reilu 700 kilometriä. Kyllä nukutti hyvin omassa sängyssä koko porukkaa :)

Mutta nyt on sunnuntain päiväkävelyn aika! Aamu kulu skypellä Suomeen jutellessa ja sitte kävin vähä harjottelemassa cykleä. Nyt ois sitte vielä kotihommien vuoro, saa nähä kerkeekö sitä aurinkoa ottamaan muuten ku tuolla kävelyllä. No onhan tässä aikaa vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti