Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 14. helmikuuta 2015

Matkalla kohti Grand Canyonia!

 Niin se reissu on taas takana. Torstaista sunnuntaihin reissattiin ja nyt on sitte tämä viikko menty pää kolmantena jalkana koko ajan, mutta jospa nyt kerkeis runoilemaan vähä tarinaa reissusta ennen ku kokonaan unohtuu.
Aamulla lähettiin koko porukalla, suuntana Phoenix. Matkalla nähtiin taas  erilaisia maanviljelysmaita, salaattipeltoja, lehmiä ja vaikka mitä. Toisaalta matkaan mahtu myös isoja vuoria, monennäkösiä, paljaita, pikkukivien peittämiä ja vaikka mitä muuta. Ruuhkaa ei onneks ollu ja päästiin kohtuu nopeesti pieneenb Yuman kaupunkiin ensimmäiselle hengähdystauolle.

Eväsleivät ja salaatti syötiin porukalla Coloradojoen varrella kivassa pienessä puistossa. Viiviä houkutteli uiminen, mutta ei päästetty sitä läträämään kuitenkaan.

Sitte piipahdettiin vanhan vankilan pihalla ja tutustuttiin kaupungin keskustaan. Kivannäkönen pieni keskusta yhden kadun varrella. Muutamia pieniä putiikkeja yhdellä sivukadulla ja elokuvateatteri ja saluuna.


 Yumasta matka jatku kohti pohjoista. Kaitsu kävi tutustumassa yhteen aavekaupunkiin, koiria ei alueelle saanu viedä joten me jäätiin Viivin kans ulkoileen helteeseen. Kymmenen kilometriä pölyävää hiekkatietä voi hylättyyn kaivoskaupunkiin. Castle Domessa alotettiin kaivamaan hopeaa 1864 ja se jatku vuoteen 1979 asti. Sen jälkeen kaupunki tyhjenä ja on ollu tyhjillään siitä asti. Tuntuu ihan hullulta, että toimiva kaupunki noin vaan hylättiin. Siellä oli kauppoja, saluuna, sheriffi, kirkko, postitoimisto ja vaikka mitä muuta. 




 Olihan siellä upeita kaktuksiaki matkan varrella :)
Aavekaupungista matka jatku kohti Phoenixiä. Pimeellä saavuttiin perille, joten ei paljo maisemia päässy katteleen. Mentiin hotellille, käytettiin Viiviä lenkillä ja sitte oli tarkotus lähtee ulos syömään. Mutta jäi haaveeksi kun neiti päätti ensimmäistä kertaa meijän reissausten aikana ruveta haukkumaan ku se jäi yksin. Ilmeisesti jäi kaipaamaan iltalenkkiä ruuan jälkeen, vaikka ennen ruokaa pääsiki jo kävelylle. Eipä sitte auttanu ku ottaa tytsi kyytille ja lähtee hakeen jotain syötävää hotellille.Mutta päädyttiin sitte pitsaan. Ei ollu mitään maailman parasta, mutta kyllä sillä nälkä lähti.

Aamulla sitte aamupuurot hotellilla ja aamulenkki läheisen puiston ympäri. Sitte jännitettiin suostuuko tytsi jäämään hotellille meijän kaupunkikierroksen ajaksi, mutta hyvin se tällä kertaa jäi hotellille nukkumaan. Me piipahdettiin Phoenixin keskustassa mutta siellä ei kyllä paljoa ollu näkemistä.  Pari historiallista rakennusta, iso messukeskus ja sitte pelkkiä liikerakennuksia. Ei etes kauppoja eikä oikeen ravintoloitakaan. Joten äkkiä oli Phoenix kierretty. Sitte oliki aika jatkaa matkaa eteenpäin!

 Ja nyt on aika lähtee neitin kans iltalenkille. Kaitsu lähti eilen Dallasiin viikoksi työreissulle, joten me tytsin kans pyöritetään jumpat sun muut kaksistaan. Pari tuurausta tuli nyt loppuviikolle ja tänään oli fysioterapia, joten kiirettä on pitäny ja neiti parka joutunu oleen yksin. Eikä oo kerenny sitä pyöräilyohjelmaan harjotella niin ku oli ajatus, mutta jospa sitä jossain välissä ennen keskiviikkoa kerkeis, keskiviikkona sovin näyttäväni sen pomolle, jos se vaan on paikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti