Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sedonan läpi kohti Flagstaffia!

 Matka jatku kohti pohjosta hienoista maisemista nauttien. Camp Verdessä käytiin kattomassa Montezuma National monumettia. Se piti sisällään 100-1300 luvulla kallioon rakennettuja asuntoja. Vielä oli selvästi näkyvissä seinät ylhäällä kalliossa ja alempana näky huoneitten rajat, seinät oli aikojen saatossa hävinny. Rakennelman nimi tulee siitä, että noitten luultiin alunperin olevan Azteekkien tekemiä, vaikkei näin olekaan. Joskus 1400 luvulla rakennukset oli hylätty ja asukkaat siirtyneet paremmille seuduille.


 Viivi ois innokkaasti jahdannu alueella asustavia oravia :)
 Seuraavaksi matkan varrelle tuli Sedonan kaupunki. Itse kaupungissa ei pysähdytty, mutta ennen kaupunkia ihasteltiin hienoja punaisia kivi/hiekkamuodostelmia.

Käytiin myös kahden kallion väliin rakennetussa kappelissa.


















Sedonasta matka jatku kohti Flagstaffia. Hienot metsämaisemat ympärillä, pitkä matka joen vartta kunnes noustiin taas korkealle vuorelle. Nähtiin siellä jonkunen läntti luntakin, kevättä elettiin tuollakin.

Lopulta tultiin perille hotelliin ja sitte oliki taas iltakävelyn aika.
 
 Kävelyn jälkeen oli taas aika syödä jotain, joten lähdettiin Flagstaffin keskustaan etsimään ruokapaikkaa. Päädyttiinki tosi hyvään ravintolaan, josta sai herkullista ruokaa. Muutama rakennus vilkaistiin samalla, ennen ku nukkumatti kutsui kohti hotellia.

Ja nyt kutsuu taas iltalenkki, joten tarina jatkuu huomenna :) Tänään ohjelmaan kuulu kickboxia ja pari tuntia tennistä. Oli kyllä mukava pelata pitkästä aikaa, nyt jännitetään mitä polvi tykkäs touhusta. Iltapäivällä kävin vielä salilla reenaamassa cykleä. Niin se launtai taas katosi johonki. Jos huomenna kerkeis ottaan vähä rennosti, aamulla alotan taas cykle treenillä, mutta sitte vois vaikka ottaa aurinkoa ja käydä altaalla, lämpöä kun riittää edelleen melkeen kolmekymmentä astetta Santa Anan lämpimien tuulien ansiosta. Ei siis viivin kans päästä mihinkään päivällä. Ens viikolla onneks pitäis vähä viiletä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti