Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Lomaliikkumista!

Mökkireissu takana. Kivaa oli jälleen kerran, liikuntaa ja hyödyliikuntaa, siis juoksulenkkejä, pyöräilyä, soutamista, mattojen pesua, uintia, polttopuitten pinoamista, lakkojen ja vattujen poimiminsta ja koiruuden kanssa leikkimistä. Siis lomaa! :) Polkuvenettä en jaksanu enää kääntää talviteloita käyttökuntoon, sillä ois ollu mukava pyöriä lampea ympäri sorsien kaverina. Sadekaan ei haitannut menoa, yhtenä päivänä meinas heitellä kuuroja, mutta ei ne haitannu menoa. Tässäpä muutamia kuvatuksia lomalta. Järveltä ja mökiltä, sekä riiviö Leevi:)


Loma jatkui kotona maalaamisen, kasvimaan siivouksen ja auringonoton merkeissä tänään. Aamulenkin, -puuron ja pudottajien jälkeen tietenki. Siis täydellisesti mun mielestä:) Ja 9 kuukauden tauon jälkeen kävin Bodyattackissa. Ai että oli ihana mennä taas täysillä! Tätä siis lisää:)Huomenna taas aamulenkkiä ja iltapäivällä käyn kokeilemassa kuntojumppaa. Ja piknikkiäkin olis suunnitteilla, jos vaan sää sallii. Ja säätiedotuksen mukaan auringonpaiste jatkuu huomennakin.

Mökkielämän jälkeinen painokin oli sama kuin lähtiessa, muurinpohjalättyjen ja muutenkin hiilaripainotteisen reissun jälkeen positiivinen yllätys. Nyt pääsee taas päiväjärjestykeen syömisten kanssa, kotipuolessa vähän erilaiset ruoka-ajat ja ruokavalio muutenkin, pullia ja keksiä joka paikka pullollaan. Tästä on siis hyvä jatkaa lomailua:) Tai no, lomaa oikeista töistä, nyt on hyvää aikaa keskittyä personal trainer asiakkaisiin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti