Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Perjantai pienentymistä

Sitä ollaan perjantaissa jo. Loma alkaa olemaan jo aika lähellä:) Eilen pidin hiljaiseloa, kun ei ollut yksinkertaisesti mitään kirjotettavaa. Aamu alko väärällä jalalla, kun puntari kertoi raakan totuuden. Kaikesta herkuttomuudesta, hullusta liikunnasta ja itsehillinnästä huolimatta puntari palkitsee kuukauden puolen kilon pudotuksella. WHAT THE F...!!!!! Rupes oikeesti pistämään vihaksi ja melkeen heitin jo hanskat naulaan. Mitä sitä turhaan viittiin itteään kiusata jos ei kuitenkaan mitään tapahdu. Lohdutuksena siis söin suklaapatukan ja matkalla salille ison ja herkullisen persikkarahkapullan. Ihan kulutuksen mukaan varmaan tuli syötyä, ja kyllä nuo vähä ehkä helpotti:) Tänään puntari oli onneks tipahtanu taas puoli kiloa alemmas ja kun aamulla kokeilin yksiä housuja, jotka ei ole aikoihin mahtunu jalkoihin niin niistä sai ihan positiivisen yllätyksen, ne mahtui jalkaan! Eli kutistumista on kuitenki tapahtunu, sanoo puntari mitä tahansa. Pitäis ollaa mittanauha käyttöön ja heittää puntarilla vesilintua, mutta mun mielestä mittaaminen on vähä turhan hankalaa, kun joka kerta pitäis osata ottaa mitta just samasta kohtaa.Mutta tuo piristi sen verran, että hanskat ei mene naulaan vaan jatketaan samalla linjalla ja katotaan miten käy. Mulla ei yleensä tuo painon pudotus oo ollu ongelma, eli jos syö kiltisti ni se yleensä tippuu. Ehkä nyt on sitte tullu liikuttua enemmän ja lihakset keränny nestettä tai jotain. Kuitenki painoja saanu nostella melkeen joka treenissä eli lihakset vissiin rupes äkkiä kasvamaan samaa vauhtia ku paino putoaa? No, ehkä ei kuitenkaan:) Mutta pääasia että kutistumista tapahtuu. Sen tarkistin, että glukosamiinin ei oo missään mainittu keräävän nestettä. Seuraavaks tarvii tarkistaa Histeckin tilanne, sitäkin on viime aikoina joutunyt syömään. Tai sitte syön liikaa mansikoita ja ne turvottaa, vaikka väitetäään että mansikat poistaa nestettä. Kertokoon ken tietää.

Mutta joo, loma alkaa siis ihan hyvissä tunnelmissa:) Kurkkikipuki tuntuu helpottavan (raakaa valkosipulia syöty pari päivää, työkaverit varokaa:) ), joten ehkä tässä ei se lomaflunssa kuitenkaan iske. Saa rauhassa keskittyä liikkumiseen ja lomailuun! Vielä tarvis saada ens viikolle jostain sen verran hellettä, että sais vähä väriä pintaan. Kun ei oo tuota arskaa tullu otettua vielä ollenkaan... Loman aikana koneella oleminen on varmaan aika rajallista, joten blogi valitettavasti hiljenee, mutta yritän silti raportoida jotain välillä. Huomenna lähden mökille kaikenlaisen sivistyksen ulottumattomiin, joten varmaan vajaan viikon hiljaiseloa tiedossa tämän päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti