Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Proteiinipatukkavinkkejä!

Niin, vielä ennen kuin unohdan, viime aikoina on tullu maistettua uusia protskupatukoita, joten uskallan suositella muillekin:)
Fast merkkinen ProFx patukka, makuna caramel. Tosi hyvää, sopivan pieni patukka (35g) ja proteiinia jopa 30%. Näppärä salieväs, eikä ole liikaa kaloreitakaan tuossa. Toinen yllättäjä oli dietmix niminen minttusuklaapatukka. Tässäki melkeen sama sisältö ja koko. Olin ihan varma, etten tuosta tykkää, kun mintun makuinen oli, mutta hyvää tämäkin Samoin sama patukka mansikkaisena. Jostain syystä näihin en ole ennen missään törmännyt, mutta salilla möivät joku viikko takaperin noita poistohintaan niin tuli ostettua ja maisteltua. Tuossa vielä linkki tarkempiin sisältöihin: Fast dietmix Fast profx Aiemmin olen syönyt noita isompia versioita, mutta minusta 100g patutta alkaa oleen jo liian suuri kerralla syötäväksi ja tahtoo kärsiä kulettelusta niin että vois säästää monelle kertaa. ja mun mielestä nää oli maultaa parempia. Profx:n lo-carb patukka on omiaan hiilareita välttelevälle, mutta sen maku ei kyllä oo parhaimmasta päästä vaikkakin ihan syötävää seki on mun mielestä. Ja kerrottakoon nyt vielä, että aika harvon noita patukoita tulee syötyä, joskus jos menen suoraan salille pelkän hedelmävälipalan jälkeen, niin otan sen palasen, että jaksan vielä reenin jälkeen pyöräillä kotiin syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti