Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Viikonloppu liikuntaa

Perjantaissa taas:) Eilen oli oikeen mukava sali, sai taas lisäillä painoja, joten jospa sitä edistystä silläkin rintamalla viimein ois tullu, vaikken ole salille kerinny kuin kerran viikossa. Enkä viime aikoina pumppiinkaan, jospa ensi sunnuntaina pääsee pitkästä aikaa sinnekin. Tai no, tänään ois puol yheltä pumppi, mutta ehkä mä en ihan niin aikasin töistä ja kun haaveena oli mennä steppiin niin tuossa jäis ikävästä ylimäärästä aikaa. Siis steppi olkoot tänään ja pumppi sunnuntaina. Kurkku on nyt kolmatta päivää kipeä. Luulin sitä allergiaksi, mutta eilen ja tänään meinas olla jotenki raskasta pyöräillä, joten nyt pelkään, että kurkkukipu onki flussaa. Mutta pidetään peukkuja allergian puolesta! Ei nyt taas jaksais ruveta sairastaan... Stepissä sen taas näkee missä mennään. Tällä kertaa ihan koko tunnin setti, katotaan miten siitä selviää hengissä:)

Tänään sain taas pyöräilijän ohjelman tehtyä ens viikolle. Ja eilen muokkasin tyttöjen saliohjelmat kuntoon. Ens viikolla pitäis juoksijan kehitellä juoksijalle lisää ohjelmaa. Yritin soitellakin hänelle eilen, että tietäisin kuitenka menee, mutta en saanut vielä kiinni. Pitänee kysellä uudestaan niin tiedän tehdä reenistä sopivan rankan. Hiljaista kesäeloa siis asiakkaiden suhteen.

Tänään ohjelmassa ois stepin jälkeen maalaamista. Lauantaina liikunta jää varmaan juoksuun Lauantaina lähdetään reissuun, joten päivitysten suhteen voi olla hiljaista. Sunnuntaina takas, toivottavasti kerkeän pumppiin ja combattiin iltasella. Maalaminen jää siis ens viikkoon. Kirjastossa ois pitäny kerätä käymään, mutta jospa mä jotain löydän kirjahyllystä reissulle mukaan.

Eilen ja tänään meinas hiilaripeikko kiusata. Kuuluu aikaan eli siinä mielessä ei mitään hätää. Vesimelonia ja mansikoitua tuli syötyä, samoin joku lusikallinen makaronilaatikkoa ja ylimääsiä leipäpaloja. Mietin eilen kyllä karkin ostamista, mutta jätin välistä sen. Pullaa on tehty mieli nyt pari päivää ja tänään söin töissä viinerin. Olkoot nyt sitte ensimmäinen herkkupäivä kolmeen viikkoon. Voihan sitä kokeilla jos se taas tuota painoa liikahtamaan oikeaan suuntaan. Tarvii vaan koittaa pitää suitista, ettei herkuttelu jää taas jokapäiväseksi. Jospa se pää lopettaa sen pullan huutamisen ku semmosen nyt sai:) Vielä viikko pitäis ootella, ennen ku näkee onko se paino oikeesti nyt juminu vai tipahtaako sitte taas. No, jospa se siitä.Housut tuntuis mahtuvat paremmin päälle, joten jospa ne ois vaan turvotuksia.

Mutta nyt suunnittelemaan nettisivuille sisältöä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti