Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Sykeihmettelyä minilomailun keskeltä

Uusi viikko vanhat kujeet. Mutta ens viikolla sitte uusia kujeita, kun alkaa kesäloma! Mutta sitä ennen pitää vielä tämä viikko sinnitellä töissä. Viikonloppuna otettiin esimakua lomailuun ja käytiin yö "mökkeilemässä". Yllättävän paljo sitä vuorokaudessa kerkeää. Lauantaina iltapäivällä lähettiin ja sunnuntaian tultiin ja välillä kerettiin kyläileen, siivoileen, pyöräileen ja tekemään minitriathloniaki.Reipasta sanoisin:)

Perjantaina steppi meni tosi kevyesti, koko tunnun jaksoin vetää täysillä pitkästä aikaa. Ja lauantain juoksulenkillä syke pysy alkaalla ja jakso juosta lopun lujaa. Iltasella meinas juoksu vähä tuntua pyöräillessä, mutta sunnuntaina taas ihan kevyesti meni vajaan tunnin juoksulenkki pyöräilyn ja uimisen välissä. Ja iltasella edelleen kevyt pumppi ja combat. Jostain syystä syke huitelee nyt tosi alhaalla vaikka miten muka täysiä menee. Hyvähän se tietenki on, jos syke on matalana, mutta yleensä se kertoo jostain. Joskus se ilmottaa lepopäivästä, mutta kun ei kroppa vielä tunnu väsyneeltä niin hieman epäilen tuota. Vaikka huomanna oiskin lepopäivän paikka, mutta taidan sen venyttää vähä pitemmälle, jos tämä kevyt olo vielä jatkuu. Aamullaki pyöräillessä oli ennätysmatala syke ja kalorit, vajaa 200 kaloria 40 minsan pyöräilystä. Yleensä on menty tuossa alle 300 lukemissa. Jospa se kertois, että kunto on noussu hujauksessa huippulukemiin:) Tänään meen joko combattiin tai attackiin, siellä sen näkee miten rupee jalat painamaan. Sitä lepopäivää haaveilen vasta sunnuntaille, mut katotaan nyt miltä rupee tuntumaan.

Eilen lueskelin taas vanhaa Kuntoplussaa. Tällä kertaa lehti väitti, että lisäämällä kalsiumin saatia tiettyyn määrään kuluttaa n. 70 kaloria päivässä enemmän. Eli siis kalsium sitoo rasvaa ja laihtuu. Uskokoon ken tahtoo, tosin onhan nykyäänkin ollut juttua maidon laihduttavasta vaikutuksesta. Tiedä sitte onko tuo totta vai ei. Äkkiä maidon juomisella tuo 70 kaloria on saatu eli siinä mielessä plus miinus nolla tilanne. Sitte tietenki, jos koittaa syödä tabletteina tuota kalsiumia enemmän, mutta sekään ei varmaan sieltä terveellisimmästä päästä ole. Valitettavasti en muista sitä tarkkaa määrää paljonko se oli, että ois verrata paljonko enemmän se on suositukseen verrattuna. Enkä äkkiä muista sitäkään, tuleeko liiasta kalsiumin syönnistä jotain ongelmia. Pitänee kaivella tuo lehti esille ja tarkistaa nuo määrät. Vitamiinien ja hivenaineiden ylimääräinen syönti kun ei aina ole terveellistä. Jotkut saattavat aiheuttaa vaivoja ja olla jopa myrkyllisiäkin. Se on hyvä ottaa huomioon myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti