Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 1. syyskuuta 2011

Paluu kiireiseen arkeen jumppien kera

Sitä ollaan sitte hypätty jo torstaihin asti tässäkin hullunmyllyviikossa. Maanatain oli rauhallisen aamun jälkeen semmosta hässäkkää, että oksat pois. Pää kolmantena jalkana juosta paikasta toiseen ja tehä töitä siinä välissä. Jumpassa kävi varmaan pumppu ylikierroksilla, kun ei kerenny yhtään rauhottuun missään vaiheessa. Mutta jumppa tuli vedettyä ilman mitään isoja mokia. Ja muutama kehu tuli, eikä ilmeisesti kukaan oo ainakaan vielä valittanu musta mitään eli kai se meni ihan ok. Paljo on vielä parennettavaa, mutta ei kai ekasta jumpasta lähes 60 ihmiselle voi muuttaa odottaakaan. Gymstickit loppu kesken ku oli niin paljo porukkaa, se toi oman jännityksensä tunnille. Jännä nähdä paljoko tunnille ens viikolla tulee porukkaa:) Mutta kiva oli jumpata! Ei mitään tietoa ujosta ihmisestä joka mä oikeesti olen:)

Tiistaina kävin sitte vakoilemassa toisen ohjaajan tuntia ja otin samalla lisää keppejä lainaan.  Kivasti sai uusia ajatuksia omaanki ohjelmaan kunhan sitä rupee muokkaamaan. Sitä ennen piti pyöräillä kiimingissä kokeilemassa, että koulun avain toimii. Ja kesviikkona päivä alko sillä, että pyöräilin toisen koulun kautta, jotta sain sinnekin avaimen. Kaikenlaista härdelliä noitten jumppien kanssa nyt. Mut nyt ollaan jo voiton puolella, käytännön jutut on hoidettu, lauantain jumpatkin alkaa olemaan suunnilleen tiedossa. Vielä pitäs torstain tuntien ajat saada selville mutta niillä ei niin väliä ole. Vielä kun tänään pyörähtäis poliisilaitoksella hakemassa lupia metästysaseihin. Saas nähä riittääkö iltapäivä jonottamiseen ja ajaako ne heti pois eivätkä etes harkitse lupien antamista. Mutta sitte sais lopettaa tämän paikasta toiseen ravaamisen.

Eilen sain kehonhuoltotuntiaki jo hyvälle mallille, tänään pääsee sitä jo kunnolla harjottelemaan. Kuntojumppaosuus menee jo ihan ok, viikonloppuna hiotaan sitte seki kuntoon. Huomenna ois tarkotus keretä viikon tauon jälkeen ite jumppatunnille. Viikko sitte viimeks kävin attackissa, nyt ois tarkotus keritä pumppiin ja attackiin. Salilla en oo kerenny käymään kahteen viikkoon, toivottavasti viikonloppuna kerkee sinneki. Pyöräiltyä on kuitenki tullu ja noita lihaskuntojumppia harjoteltua, joten ihan lorvailuksi ei oo kuitenkaan menny kiireessäkään. Jospa tässä kohta pääsee päiväjärjestykseen ku saa nuo jumpat pyörimään kunnolla. Toivon ainaki näin, voi käydä pitemmän päälle aika raskaaksi tämä juokseminen.

Syömisetki on pysyny ihan hyvinä. Maanantaina herkuttelua mutta en ainakaan ite oo nähny mitään hirmusta turvotusta. Jonku verran tietenki mutta ei mahottomia. Eikä putki jääny päälle, joten nou hätä, vielä ainakaan. Paino on pysyny suunnilleen samoissa lukemissa, ehkä se sieltä vielä joskus tipahtaa. Mutta nyt työpäivä loppuu ja toivottavasti nopee jonotus poliisilaitoksella ja kotiin huoltamaan kehoa!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti