Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

InBodya ja muuta tarinaa

Se ois taas sunnuntai. Kolme päivää meni taas melkno nopeesti. Perjantain vapaa meni reippaasti kotitöiden parissa, aamun juoksulenkin jälkeen siivousta ja sitte reipas neljä tuntia haravointia. Kyllä meinas olla kroppa loppu sen jälkeen. Ja vielä jäi haravointia ja näkyy nuo puut edelleen tiputtavan lehtiään, eli varmaan joutuu vielä kerran puolet pihasta raaputteleen. No jospa se lumi ei vielä kahen viikon päästä ole maassa, sitte kerkee seuraavan kerran haravaa heiluttelemaan.

Mutta olipas mahtava käydä kahtena aamun juoksulenkillä. Kantapää kiukkuilee tosissaan ja polvessaki meinaa vähä tuntua, ja kun oikeestaan ois lepopäivän paikka, niin tänään kävin ihan vaan pyörälenkin. Eilen kävin muuten Rintamäellä, taas tarttu mukaan paita ja housut. Mutta sen lisäksi tuli käytyä InBody mittauksessa. Pitkään oon aikonu moisessa käydä, mutta jääny aina välistä. Tulokset oli yllättävät, epäilen, että aamun teen- ja veden juonti vaikutti alentavasti, en oikeen usko, että rasvaprosentti oikeesti ois vaan 22. Kaikki puntarit ja käsimittarit on aikasemmin sanonu rasvaprosentiksi 35. Tuskin se kuitenkaan noin radikaalisti on tippunu. Tosin joka paikassa on sanottu, että nuo puntarien lukemat ei oo kauheen luotettavia, mutta jotenki ihmettelen, että noinkohan ne noin paljo muuttaa,varsinki ku useemmat eri puntarit ja käsimittarit on ollu sen 35 puolella. No, pitää mennä joskus testaamaan uudestaan, ku on vähä vähemmän nestettä mahassa. Muuten lukemat oli ihan hyvät, lihastasapaino käsissä ja jaloissa oli aika lähellä toisiaan. Ja sisäisen rasvan määrä hyvissä lukemissa. Eli hyvältä näyttää:) Suosittelen kyllä kaikkille, kannattaa käydä mittauttamassa niin tietää mitä siellä kropan sisällä oikeen on.

Eilen ei sitte kauheesti tullu hommia tehtyä, joten tänään ois vuorossa punajuurten keittoa, kesäkurpitsojen laittoa, haravointia ja kaikkee muuta pientä. Iltasella ois sitte vielä kuntosalitunnin tuuraus. Eli reipas päivä tiedossa. Ens viikolla onki sit taas härdelliviikko, perjantaina aamupäivästä taas Piippolan kautta kotiin, viimeinen metsästys viikonloppu tiedossa.

Nyt oon muuten kerinny lukemaan lehtiäkin välillä. K&F lehti on yllättäen ihan mukavaa luettavaa. Paljohan sielä mainostetaan kaikkea, mutta ihan fiksujan juttuja löytyy. Esimerkiksi mulle oli uutta tietoa se, että Omega-3 auttaa rasvanpoltossa. Vihreän teen rasvanpolttavaan vaikutukseen mä oon tutustunu ennenki, ja uskon siihen myös. Hyviä kuntosali- ja kuntoiluvinkkejäkin sieltä löytyi. Pitääpä jatkaa tuon lukemista.

Niin ja viiden kilon nestilisäys on taas kropasta hävinny, ihme toimintaa, mutta pääasia, että se lähtee melkeen yhtä nopeesti ku tuleeki. Mutta nyt kotitöitten kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti