Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 25. lokakuuta 2011

Kuntosaliohjelmia & muuta mukavaa

Uusi viikko, uudet kujeet! Syyslomaviikko, eli lomailua jumppaohjailujen merkeissä.Sunnuntaina kävin kuukauden tauon jälkeen pumpissa ja combatissa, että oli kivaa ja nyt on kädet ja hartiat kipeet! :) Mutta ei haittaa yhtään:) Eilen pääsis pitkästä aikaa kirjastoon, tänään lepopäivä ja Edenin hoidot kutsuu! Aamusella käytiin taas asiakkaan kanssa salilla, huomenna sama homma. Mukava nähdä miten hyvin liikkeet sujuu. Ei tarvi pahemmin neuvoa enää.

Perjantaina näin taas kolme asiakasta, mukava oli neuvoa ohjelmia. Tuota vois kyllä tehdä enemmänkin. Ja muutenki mukavia ihmisiä ja mukavia kysymyksiä. Eilen sitte tein ohjelmat loppuun, pääsee taas naiset vauhtiin kuntoilun ja salin sekä kotijumpan myötä. Kotijumppaohjelmia on kiva tehdä kuntosaliohjelmien vaihteluna. Viikonloppuna tuli käveltyä koiran kanssa metässä ja käytyä juoksulenkillä. Siinä omat liikunnat. Vähä gymstick jumppaa mietin kanssa, ens viikolla pitäis ottaa uus ohjelma käyttöön. Se alkaa oleen nyt aika hyvällä malliilla, mutta uus kuntojumppa on vielä ihan vaiheessa. Kumman vaikeeta tuo musan löytäminen nykyään... Vaikka hyllyssä löytyy levyjä vaikka kuinka ni kaikki on muka vääränlaisia.. No, eiköhän se siitä ratkea:)

Viikonloppun tuli taas herkuteltua sämpylöillä, rieskalla ja pullalla, mutta tällä kertaa paino nousi "vain" 2 kiloa. Ja niistäki on jo puolet selätetty, jospahan sitä tällä viikolla pääsee takas niihin maagisiin lukemiin, mitä viime viikolla näki. Syömiset ihan normaalit, eikä mikään herkkuhimokaan jääny päälle. Hyvä näin.
Mutta tosiaan, mitään viisasta ei taaskaan ajatuksissa, joten olkoot tältä erää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti