Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 13. lokakuuta 2011

Turvotusta ja innostusta asiakkaiden kanssa

Jopas taas on viikko venähtäny. Perjantaina tapasin pari uutta mukavaa asiakasta, ja heille on nyt saliohjelmat ja liikuntasuunnitelmat tehty. Mukavaa vaihtelua tähän arkeen:) Viikonloppuna tuli käytyä koiruuden kanssa metällä, ilman saalistaa edelleen. Oma koira ois kyllä kiva... Liikunnat jäi vähäsiksi, perjantaina oli lepopäivä, lauantaina tuli lyhkänen juoksulenkki käytyä ja sunnuntaina en jaksanu enää illalla lähtee lenkille, joten sillonki liikunnat jäi ihan kävelyiksi. Ja hiilaritankkaus tuli tehtyä, tuloksena +5 kiloa puntarilla. Siis tuoreita sämpylöitä, rieskaa, pullaa ja omenapiirakkaa. Ja muutenki hiilaripitosta ruokaa, ruismarjapuuroa kun oli ruokana vielä. Vähän hirvenlihaa lisänä, mutta muuten keikahti kyllä suhteet ihan pieleen. No, tällä viikolla on paikkailtu sitte taas normirytmillä, vielä muutama nestekilo karistettavana. Rasittava elimistö.

Tällä viikolla on sitte taas jumppailtu ja eilen kävin kahden asiakkaan kanssa salilla. Aina vaan se tuntuu mukavalta:) Kiva saada asiakkaat innostumaan salista ja liikunnasta muutenki. Tänään sitte jumppaa ja huomenna alotan palkattomien perjantaivapaiden pidon, eli pitennettyjä viikonloppuja tiedossa ainaki toistaseksi!  Tänään jouduin taas tulemaan autolla töihin, joten kävin vajaan tunnin juoksulenkin. Illalla pari jumppaa ja huoomenna päivä alkaa taas juoksulenkillä. Sitte oiski kolme päivää kotitöitä, eli siivousta, haravointia, ruuanlaittoa, kesävaatteiden laittoa ja muuta kerääntynyttä hommaa. Ja tietenki liikuntaa! Tällä kertaa ei tarvi jumppia harjotella, tosin vähitellen vois ruveta niitäki miettimään taas. Sunnuntaina tuurailen kuntosalitunnin, joten haaveiltu combatti jää taas välistä. Mutta huomenna attackiin pitkästä aikaa:)

Lisäravinteiden käyttö tuntuu puhuttavat lehdissä. Mä oon kyllä sitä mieltä, että jos syö terveellisesti ja monipuolisesti, kasviksia, hedelmiä ja muuta, niin ei tavallisella tallaajalla ole tarvista lisäravinteille. Mutta en m kyllä usko, että niistä hirveesti haittaakaan on, tiettyjä aineita lukuunottamatta. Rautaahan esimerkiksi ei kannata syödä liikaa, mutta eipä sitä noissa monivitamiinivalmisteissa olekaan. Suuri osa vitamiineista ja hivenaineista vaati kunnon tankkausta, että suositellut ylärajat ylittyy. Niistä voiski koostaa jonkulaisen listan, kun kerkeää. Mutta jatkamaan töitä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti