Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 20. lokakuuta 2011

Jumppia, asiakkaita ja kantapääkipuja, painon tippuessa:)

Torstai eli siis mun perjantai taas! Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa attackissa, ja nyt on kantapää entistäkin kipeempi. Saas nähä saako ens viikon fysio ihmeitä aikaan tuon kans... No, jumppia tuo ei onneks oo estäny, vielä ainakaan. Polvi rupee kiukkuamaan kans, luulen syylliseksi tätä huonoa kävelyä tällä kipeellä kantapäällä... Oisko jollain myytävänä kantapää ilman kantakalvon tulehdusta? Eilen kävin jumpan jälkeen vielä asiakkaan kanssa salilla. Liikunnat etenee vaan paino ei putoa. Saa ruveta pohtimaan, että miten ne asiakkaan syömiset oikeen saatais kuntoon.Minähän en voi toisen puolesta syödä tai olla syömättä...

Jumppasuunnittelut alkaa oleen jo jollain tolalla, vielä pitäis päästä käytännössä kokeileen liikkeitten ja biisien sujuvuutta. Tänään mennään vielä vanhalla ohjelmalla. Siinä toimintaa tälle iltaa. Iltasella pitäis varmaan taas pakataki, huomenna nokka kohti kotia ja viimestä metästysviikonloppua. Matkan varrella pari saliohjelman neuvomista ja yksi uusi asiakas taas, kiva:) Yhdelle asiakkaalle pitäs pirauttaa, että joko se ois valmis tekemään kuntotestit, vois tehdä ne samalla reissulla. Muuten viikonloppuna ilmeisesti tiedossa suursiivousta... Jospa sitä noita jumppiaki jossain vaiheessa kerkeis miettimään, ettei jää ihan viime tippaan seuraavalle viikonlopulle taas.

Puntari yllätti tänään, tiedä sitte mikä mielenhäiriö sillä nyt oli, oli mukamas kilo hujahtanu alas eilisestä. Nyt näytti taas ihan uusia ulottuvuuksia, enpä muista millon oisin noin pieniä lukuja nähny, en varmaan vuoteen ainakaan. No, viikonloppu kotipuolessa sämpylöiden, rieskojen ja muiden hiilariherkkujen jälkeen ei tarvi maanantaina enää samoja lukemia tuijotella. Mutta jospa tällä kertaa menis ihan kohtuudella tuo syöminen, kun ei oo menkkojen aiheuttaman hiilarisyöppöys päällä.  Vähä jännittää, että vieläkö puntari huomenna on samaa mieltä lukemista:)

Mutta joo, hiljaiseloa jatkuu varmaan taas ens viikkoon, läppäri ei edelleenkään lähde reissulle mukaan ja huomenna ei varmaan kerkee runoilemaan, kun aamupäivästä pitäis päästä liikenteeseen.

Vieläkään ei tuu raportti FIT lehden tarinoista, vaikka luettu niitäkin on. Ehkä ens viikolla sitte enemmän:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti