Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Shoppalua ja ravintolassa syömistä jumppailun välissä

Aina vaan sunnuntai, kummia nää viikot nykyään:)

Perjantaina kävin vähään aikaan viimesen kerran Bodyattackissa. Ja tuli kyllä tehtyä niin tehotreeni, että oksat pois. Oli kyllä ihana nostaa sykettä pitästä aikaa ihan tosissaan! Tätä kaipaa omissa jumpissa. Mutta vähä sykkeen nostoa tulee seuraavaan kuntojumppaan, jumpparit varokaa vaan:) Omaa jumppaa ei kauheesti jaksanu miettiä, mutta jotain kuitenki. Eilen sitte harjottelin omaa jumppaa, joten se viimenen kuntosalikäynti jäi välistä. Muuten päivä meniki shoppaillessa. Budget Sportista tarttu mukaan Adidaksen talvijuoksukengät, jotka oli sen verran mukavat jalassa ja pitävät tuntoset, että oli pakko ostaa, kun halvalla sain, vaikka kesällä just ostin juoksukengät. Myös Craftin juoksupuku tarttu mukaan, sitä oon syksyn aikana kaivannu moneen kertaan, ku juoksupaita alkaa oleen liian ohut ja nuo pyöräilytakit ja verkkatakit vähä liian paksuja. Jospa sitä iltasella pääsee kokeileen:) Jospa nuo liikuntajutut on nyt vähäksi aikaa shoppailtu... Parin viikon päästä pitäis lähtee shoppaileen muita vaatteita. Tosin tuntuu, että liikuntavaatteita mä käytän kaikkein eniten... Ja jos jossain vaiheessa jätän päivätyön, ja vaihdan täyspäiväseksi personal traineriksi ja jumppaohjaajaksi ni mihinkä mä vaatteita tarvin:)

Kaupungilla tuli käytyä syömässä pitkästä aikaa Huviretkessä. Lista oli uusittu sitte viime näkemän, mutta ruoka oli edelleen tosi hyvää! Suosittelen kaikille:) Söin jättikatkarapuvartaita kasvisten ja sipulirenkaitten kanssa. Eikä pihvissäkään ollu mitään valittamista. Ja listalle jäi vielä paljo herkullisia vaihtoehtoja, joten sinne varmaan suunnataan uudestaanki tämän kuun aikana, ennen ku grillilista poistuu joululistan tieltä.

Tänään aamulla vähä pyöräilyä ja jumpan harjottelua. Sitte oiski vuorossa punajuurten, kukkakaalin, kaalin ja omenoitten laittoa. Ja jos sitte vielä vähä kuntojumpan opettelua ja gymstickin kertaus. Ja jos hyvin meneen, niin haaveilen sitä juoksupuvun testausta huomiselle:)

Ai niin, Tsempparista oli juttua Oulun Sanomisssa ja parin viikon päästä pitäis olla meidän mainoskin lehdessä. Ja lisää tsemppareita tulee hurjaa vauhtia ympäri Suomen, meitä on kohta melko paljo:) Ja tuosta tuliki mieleen, maanantaina taas tapaaminen asiakkaan kanssa, keskiviikkona saman asiakkaan kansa salille ja perjantaina toivottavasti tapaan kolme uutta asiakasta, kivaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti