Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 6. lokakuuta 2011

Liikunta pohdintaa

Torstai toivoa täynnä! Nii että minnekäs se tämä viikko taas hupsahti. No jumpissa ja asiakkaan kanssa salilla, siinähän se meni ja tulee menemään vielä tänään ja huomennakin:) Mutta sunnuntaina sentään pääsin testaamaan uutta juoksupukua, ja kyllä se vaan on hieno keksintö. Niin kevyt, että melkeen ku alasti juoksis:) Tiistaina juoksin osan työmatkastakin. Tänäänkin juokseminen houkutteli, mutta otin kuitenki järjen käteen ja totesin, että illan pari jumppaa saa luvan riittää. Tiistaina pidin sykemittaria uudella tunnilla, ja kyllä sitä reilut 300 kaloria palo tunnin aikana. Maksimisyke reilu 160 eli ilmeisti sitä tulee jotain tehtyäki:) Tuommosia ku pari vetää päivässä, niin kyllähän siitä jo päivän liikunta kertyy. Uus ohjelma oli ilmeisen tehokas, kun omatki jalat ja vatsa oli sitä mieltä, että tehty on. Ja jumpparit tykkäs uudesta ohjelmasta, ilmeisesti vauhtia oli kaivattu jo:) Jospa kelpaa tänään Haukiputtaalaisillekin.

Eilen kävin viimesimmän asiakkaan kanssa ekaa kertaa salilla. Oli kiva nähdä miten ihminen, joka ei ollu koskaan käyny salilla innostuu lajista:) Huomenna ois sitten parin uuden asiakkaan kanssa tapaaminen matkalla kotipaikkakunnalle. Saliohjelmaa sillekin suunnalle on varmaankin tulossa. Kehonhuoltojumppa on vielä vaiheessa, sitä pitää koittaa hioa viikonlopun aikana. Tällä viikolla en oo paljo kotona kerinny olemaan, eilen kerkesin istahtaa ekaa ja viimestä kertaa tälle viikkoa sohvalle ennen yheksää... No jos sunnuntai-iltana sitte. Tosin sillon pitänee harjotella jumppa kuntoon. Ensiapukurssiki ois sunnuntaina. Ja näyttää siltä, että näitä kiireisiä päiviä riittää joulukuulle asti. Syyslomaviikon saa hengähtää välissä, jospa sen voimin jaksaa taas. Vielä ei väsytä, välillä vaan ahdistaan kun mies joutuu huolehtimaan kaikista kotihommista. No johan mä niitä pari viikko kerkesin tuossa hoitaaki.

Kerkesin eilen vilasta uusinta FIT lehteä, ja siellä kerrottiin, että juokseminen polttaa enemmän rasvaa kuin pyöräily. Perustuu ilmeisesti siihen, että juoksussa käytetään koko kehoa tehokkaammin. Mutta en kyllä siltikään suosittele juoksua ihan jokaiselle. Ei taida jalkaystävällinen laji olla. Polvet mulla on viime aikoina pysyny yllättävän hyvässä kunnossa, mutta kantapää vaivaa joka päivä, välillä enemmän ja välillä vähemän... Epäilen, että enää ei oo kyseessä kantakalvon tulehdus vaan kantapiikki eli limapussin tulehdus... No, jumppia tuo ei haittaa, välillä vähän nilkututtaa muuten ennen ku jalka taipuu.

Painosta vois sanoo sen verran, että alimmista lukemista on noustu takas entisiin, saas nähä suostuuko se siitä enää laskemaan. Tällä ja ens viikolla kärsitään taas menkkaturboista, eli viikon päästä näkee taas, että missä sitä oikeesti mennään. Suklaakin himottaa taas tällä viikolla, samoin ku pullat. Mutta jospa ne viikonlopun jälkeen häviää, kotipuolessa taas tuoretta ruisleipää ja rieskaa ja piirakkaa tarjolla, niitä ei varmaan voi vastustaa puolen vuoden tauon jälkeen...

Siispä oikeen reipasta viikonloppua kaikille! Niin muuten, ens viikolla Oulun sanomissa on Tsempparin mainos, ihan itse suunniteltu, saas nähä houkutteleeko se asiakkaita:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti