Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 20. lokakuuta 2011

Pepun muokkausta ja muuta fiksua FIT lehden tyyliin

Luin muuten 10/2001 FIT lehdestä, että pepun muotoa saadaan muutettua halutuksi tiettyjen lajien avulla. Pitäis varmaan ruveta testaamaan, että onko moisessa perää:) Kivat jumppaohjeet lehdessä ainaki oli, samoin vinkkejä siihen, että mitkä lajit muokkaavat peppua ja mihin suuntaan. Keinukenkien toimivuutta oon joskus miettiny, pitäis kaivaa jostain, onko niistä hyötyä:) Ite oon todennu, että kun on levee lantio, ei se takamuskaan varmaan voi olla sen pienempi, eli leveellä kuljetuksella mennään. Ja ero korostuu entisestään, kun laihtuessa multa katoaa maha, mutta lantio tuntuu pysyvän entisellään. Tai sitte jopa levenee aina, kun saan muumana kilon lisää. Oonko ajatellu, että ne kilot tippuu kirjaimellisesti mun kropassa vaan vähä alaspäin, ei koskaan kropasta pois:)

Samaisessa lehdessä oli myös juttua ja vinkkejä saunajoogaan. Sen taidan jättää kuitenki vielä välistä, ehkä jotain kevyitä venyttelyjä vois tehdä meikäläisen pienessä saunassa.Venyttelyvinkkejä lehdessä oli jo muutenkin, vaikka lehti käski unohtaa kaiken, mitä tiedän, niin parempi olla unohtamatta, koska olin jo kartalla venytysten kanssa:)  Näppärä venyttelytesti pitäis tehä iteki, tosin jotku ohjeet oli vähä epäselviä, että miten ne oikeen tulis tehdä... Ehkäpä joskus tulee testailtua nuo:) Asiakkaille liikkuvuustesteja tulee tehdyä turhan vähän, tosin suurin osa on sanonu, että liikkuvuus on kunnossa. Kumma ku kaikki muut tuntuu venyvän ja ite kun on tämmönen rautakanki, vaikka miten koittaa venytellä....

Mutta joo, näillä viikonlopun viettoon, jumpan jälkeen tietenki:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti