Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 18. lokakuuta 2011

Sekalaista höpinää kaikesta

Sitä eletään vähä niin ku puolessa välissä viikkoa, enää kaks työpäivää eessä:) Ja vähä hiljasia neki tuntuu olevan, aikaa miettiä uusia kujeita jumppiin samalla. Aina pitää olla miettimässä uusia jumppia nykyään. Mutta onneks tuo näyttäis helpottuvan vähä, eikä tuu ihan niin tarkkaan opeteltua kaikkea, pienellä säädölle on aina varaa jumpassa:) Lupauduin vetämään torstain Haukiputaan jumpat vuoden loppuun asti ja näyttäis, että niiden nakki napsahtaa vielä ens vuodelleki. No, eipä tuo vielä ainakaan oo tuntunu liian raskaalta. Katotaan mitä loppuvuosi sanoo.

Eilen oli taas kiva sessio asiakkaan kanssa salilla jumpan jälkeen. Liikunta- ja salikärpänen on saatu iskemään, vielä ku sais ruokapuolen kuntoon... Tälle viikolle lupaili puntarin lukemia, vähä jännittää onko mitään tapahtunu kuukaudessa. Toivottavasti, vaikka syömiset ei oo kuulemma ihan mallilleen aina mennykään. Pala kerrallaan eteenpäin.

Omat syömiset menee taas hyvin, tosin hurja painon pudotus viime viikolla tekee taas tehtävänsä, ja tällä viikolla ollu koko ajan nälkä. Puntari on vaan jämähtäny siihen yhteen ja samaan, katotaan viekö nälkä voitin ja tulee syötyä ennemmän ku ois tarvis vai rupeaako se paino sieltä tippumaan. Mikään hätä mulla ei sen kanssa ole, saa pysyä tässäki jos on pysyäkseen, mutta uudet luvut ois aina kivoja:)

Kokeilin muuten laittaa punajuuria pannussa, eli ihan vaan paistoin öljyssä porkkanoiden kanssa ja vähä mausteita sekaan. Yllättävän hyvää siitä tuli noinki. Jostain syystä mulle on tullu hirmunen punajuurihimo, punajuurilootaa uppoaa parhaiten, kesäkurpitsa vähä nihkeemmin. Mikähän puute lienee:) Ei vissiin oo tullu vähään aikaan syötyä. Viikonloppuna pakastin täydentyy hirvellä, on sitä jo ootettuki, mun lemppariliha nykyään. Kevyttä ja hyvää, tosin kolesterolia siinä vissiin on aika reippaasti. Tällä viikolla pitääki tyhjentää kaikkee muuta pakastimesta pois.

Mutta joo, kun ei oo mitään asiaa ni ollaan hiljaa taas:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti