Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 8. heinäkuuta 2013

4th of July juhlaa!

Niin se viikonloppu hujahti. Keskiviikkona käytiin Fiesta Islandilla iltalenkillä. Tosi iso saari missä porukka viettää aikaa, grillailee ja kalastelee. Siellä oli myös iso aidattu alue koirille. Ei mitkään nätit maisemat ja moskanen ranta, mutta ihan ok mutka oli.








 Neitiki pulahti varmaan ekaa kertaa elämässään ihan oikeesti uimaan. Mutta kyllä oli kiire takas :) Jospa se uintiuraki siitä alkaa vielä, tuon läträilyn lisäksi.







Torstaina vietettiin ensin 4th of July juhlia elikkä itsenäisyyspäivää. Käytiin kurkkimassa Scripps ranchin juhlia, mutta ne oli just loppunu. Sieltä mentiin parin kilometrin päähän Mira Mesaan. Siellä oli porukkaa ja kaikkee toimintaa. Pieni huvipuistoki jopa! Oli pieniä myyntikojuja, ruokakojuja ja lapsille kaikenlaisia leikkijuttuja.




Välipalaksi syötiin herkullinen täytetty sämpylä, sisällä mausteista lihaa, sipulia ja juustoa.  Ja jäkkäriksi Pensylvanialainen perinneherkku Funnelcake. Munkkitaikinaa tippaleidän tapaan lautasella, päällä mansikoita ja kemavaahtoa. Nam.

Välillä ihasteltiin vanhoja autoja.



 Sitte suunnistettiin vielä omille kotikulmille Rancho Bernardoon kattomaan juhlintaa. Siellä satuttiin sopivasta oottelemaan juhlaparaatia. Siellä oli kulmakunnan kauneuskuningattaria, poliitikkoja, vuoden opettajia sun muita tyyppejä hienoissa avoautoissa. Välillä oli partiolaisia, ja koulujen soittokuntia, tanssioita ja lippujen heiluttelijoita. Sirkuspellejäkin siellä tais olla. Kaikenlaista kulkijaa. Ei jaksettu etes loppuun asti olla, niitä vaan riitti ja riitti.


Kotimatkalla törmättiin vielä koirakamuun ja nähtiinpä samalla toinen walesiki. Kaheksan vuotias riiviö :) Viivi on pieni enkeli sen rinnalla. Hoitopaikassaan se hyppii pöydille ja sohville, syö ruoat pöydilta ja kiusaa talon omaa koiraa. Tarina ei kerro, onko samanlainen kotonaanki Mutta oli kyllä ihan eri näkönen ku Viivi, sirompi joka suhteessa, kapeempi kuono ja pienemmät luut muutenki. Karvat oli hirmusen pitkät, ei ollu se neiti ilmeisesti käyny parturissa niin  ku meijän tytsi. Meijän tytsiltähän karsittiinki tassukarvat ihan lyhkäsiksi. Ei oo ainakaan tassuissa takiaisia sun muuta.

Mutta nyt on aika lähtee salille ja Zumbailemaan. Jos myöhemmin sitte tarinaa Big Bearilta, missä vietettiin viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti