Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Viikonloppuna Oceansidella

 Maanantaissa mennään taas. Loppuviikko meni vilauksessa. Aamupäivällä pari jumppaa, pika ruokis ja sitte käytiin Viivin kanssa viihdyttämässä koirakamu Sheenaa reilun tunnin verran melkeen tuossa naapurissa. Sheena vähän arastelee alussa, mutta antaa lopulta hoitaa ja tulee ulos. Saas nähä miten tänään menee, vieläkö ollaan kavereita. Tämä viikko käydään vielä päästämässä vanha rouva ulos. Meijän neiti pääsee samalla nautimaan isosta pihasta ja pupuista :)

Lauantaina lähettiin käymään porukalla Oceansidella, n. 50 kilometrin päässä olessa rantakaupungissa. Lupas pilvistä ja viileetä ilmaa, joten otettiin pitkästä aikaa neitiki mukaan reissuun. Alotettiin reissu rannalta. Neiti ei valitettavasti päässy läträämään, ku ei ollu koiraystäväälinen ranta. Eikä me päästy tonne pitkälle laiturillekaan, sinnekään ei saanu koiria viedä. Ootettiin sitte neitin kanssa ku Kaitsu kävi kattomassa laiturin päähän asti. Neiti osaa jo kiltisti ootella. Ei paljo välitä ihmisistäkään, monet haluais hoitaa sitä, mutta eipä se oikeen välitä. Täällä siis tulee uppo-oudot ihmiset kysymään, että saanko hoitaa koiraa.Aikuiset pääasiassa :)

Laiturilla myytiin virveleitä ja joku heppu pyysikin siinä ihan meidän alapuolella jonku rauskun tai mikä lie kala oli. Littana kana, jolla suu siellä alapuolella ja yläpuolella jonkulainen  muhkura eli se ei ollu kampela.



 Rannalta jatkettiin matkaa paikan keskustaa kohti. Vanhoja 1930-40 luvulta olevia rakennuksia löyty jonku verran. Tuo vaaleansininen talo on Top Gun elokuvasta tuttu. Se ei oikeen istunukaan tuonne uudempien kerrostalojen keskelle mitenkään :)

 Viivikin jakso poseerata rautatiesilla alussa. Tuolle meni San Diegon ainut junarata rantaa pitkin kohti Los Angelesia. Nähtiin junakin siellä kulkiessa. Vastaan tuli myös surffimuseo. Ei käyty sisällä asti katsomassa mitä sielä ois ollu.







Hieno maalattu seinä yhdessä rakennuksessa :)



 Kävely päätteeksi löydettiin Oulun Starin kopio leffateatteri. Kivannäkönen ulkoa ainaki.

 Kotimatkalla käytiin vielä tutustumassa vanhaan luostariin. Varmaan seudun vanhimpia rakennuksia, 1700 luvulta. Hieno kirkkorakennus ja piha siellä oli. Toimii ilmeisesti majoituksena ja retriittejä nähtävästi järjestetään edelleen. Yhtään munkkia ei nähty. Hieno pitkä limusiini siellä kävi pyörähtämässä pihassa. Kuka kuuluisuus kyytissä, ken tietää.


 Iltasella suunnattiin sitte iltalenkin päätteeksi kattomaan elokuvaan 4S sportti puistoon. Siellä oli porukkaa retkituolien, vilttien, peittojen ja eväitten kanssa vaikka kuinka. Viivi ei ensin oikeen meinannu rauhottua ku kaikki herkut haisi ympärillä, mutta lopulta seki rupes nukkumaan. Oli ihan jännään kattoa leffaa pimeessa puistossa.


Sitte suunnattiin kotiin. Ja jopas nukuttiki neitiä pitkään sunnuntaina, kun joutu valvomaan koko lauantain :) Mutta nyt pilates ja zumba kutsuu, sitte hernekeittoa masuun ja Sheenan luo. Jos vaikka tänään paistais aurinko, ni vois ottaa aurinkoa samalla :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti