Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Baseballia ja visiitti Carlsbadiin

Nyt videoitten kera! Torstaina me töllöteltiin neitin kanssa kotona kun Kaitsu lähti työporukan kanssa kattomaan Petco parkkiin baseball matsia. Ihan kivaa oli kuulemma ollu :)



Perjantai meni ihan normisti jumpaten ja lötköillen :) Lauantaina lähettiin sitte aamulenkin ja puuron jälkeen käymään Carlsbadissa. Se on n. 30 kilometrin päässä oleva kaupunki meren rannalla. Ensin käytiin Leo Gabrillo Ranch Historic Parkissa. 1940 valmistunu maatila oli ensin näyttelijäperheen kotina. Vuonna 2003 tila restauroitiin yleiseen käyttöön puistoksi museoalueeksi. Siellä järjestetään juhlia, nytki oli hääjärjestelyt menossa. Vanhoja rakennuksia ja pihalla kulkevia riikinkukkoja oli mukava ihailla. Tässäpä videota paikasta.

Näitä riikinkukkoja oli varmaan yli kymmenen, mitä nähtiin. Hienon näkösiä kavereita :)




Puiston jälkeen mentiin Craftsman museoon. Eli käsityöläismuseoon. Paikka oli kummassa paikassa keskellä tyhjää toimistoaluetta. Hienot tilat siellä oli. Siellä oli pienoismalleja koneista, autoista, lentokoneista, laivoista, aseista ja vaikka mistä. Ja hienoja pienäiä nukkekoteja.





Sitte siirrytiin Legolandin viereen musiikkimuseoon. Siellä oli 1900 luvun alkupuolelta asti vanhoja soittimia ja lopussa pääsi kokeilemaan erilaisia soittimia. Kaitsun unelmapaikka, niin ku kuvasta näkyy :)



Matkalla musamuseosta rannalle oli hieno tuulimylly.Ajeltiin rantabulevardia pitkin ja ihailtiin rantaa ja rannalla kulkevia ihmisiä. Nälän yllättäessä pysähdyttiin johonki paikalliseen keskukseen ja löydettiin kiinalaisen ravintolan puutteeseen vietnamilainen ravintola. Ihan hyvää ruokaa siellä oli, 9 dollarilla saatiin kanaa sweet&sour kastikkeessa ison riisikasan kera. Toinen ruoka oli saman hintanen ja ihan hyvää seki, jotain eri kastiketta siinä oli. Ei uskallettu Pho keittoa maistella, ehkä myöhemmin.


 Sitte napattiin jälkkärit ja iltapala lähileipomosta. Niistä harvoista mitä täällä näkyy. Kuvassa näkyvä sitruunapiirakka, sen lisäksi herkullinen leivos, joka kerettiin syödä ennen kuvan ottoa ja hyvää vuohenjuustopiirakkaa. Niillä päästiin hienosti sunnuntaihin asti :) Paljo siellä oli herkkuja, harmi kun on niin kaukana, ei ihan joka viikonloppu tuu käytyä.
Leipomon jälkeen suunnistettiin kotiin neitin luo.

Sunnuntaina oli sitte rento kotipäivä. Käytiin ekaa kertaa elokuvissa. Pasific Rim, ihan ok merihirviö & robotti elokuva. Tää on jännä paikka, viikonloppusin leffalippujen hinnat on halvemmat ku viikolla ja vaikka tuoki oli uutuusleffa ni leffassa ei ollu ku muutama kymmenen ihmistä. Ilmeisesti ihmiset viihtyy mieluummin rannalla ja muualla ku leffassa viikonloppuna, näin päivällä ainaki. Passaa meille oikeen hyvin :) Sitte kotiin ruuanlaittoon ja syömään ja sitte oliki neitin vuoro päästä taas merelle läträämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti