Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 11. heinäkuuta 2013

Sadetta!

Eilen ripotteli pari pisaraa ja aamulla on satanu jo niin, että täällä on asfalttiki märkää. Varmaan eka kerta kolmeen kuukauteen :) Siihen se varmaan loppuki. Pyörälenkki jää tältä päivää. Vois vaikka käydä kokeileen pilatesta. Eilen tein netistä sen verran tehokkaan jumpan, että vieläki on takapuoli kipeä. Jospa sitä ei pilateksessa tarvita :)

Neitiki kävi taas lääkärillä. Piti käydä ottamassa verikoe sydänmatoreseptiä varten ja samalla laitettiin rabies rokotus. Peukut pystössä, ettei ihan heti tarvi mennä uudestaan... Jostain syystä Viivi pelkää tätä toista lääkäriä, mikä meillä on ollu pari kertaa. Menee tuolin alle piiloon, sieltä pitää raukka väkisin kaivaa esille, että voivat kattoa. Lääkäri tutki samalla tuon masun patinki ja otti näytteen. Vähän märkii tuo pieni jälellä oleva pahkura, jospa seki kohta häviää.
 Mulkoili mua monta tuntia lääkärin jälkeen syyttävästi, mutta viimestään iskän antama sylihoito sai neitin unohtamaan lääkärin ja nyt neiti on taas oma ittensä :) Eilen ei aamulla lähteny lenkille millään, päivällä käytiin sitte tuolla 4s:llä ja iltasella koirapuistossa Powayssä. Siellä juoksi vähä toisten koirien kanssa, mutta pääasiassa kahtelia omia reittejään ja hajuja siellä.

Tässäpä vielä herkullista ruisleipää tiistailta. Tuli kerranki kunnon pulleeta ruisleipää. Ja hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti