Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Helle jatkuu!

Lämmintä riittää. Ei viiti oikeen käydä pyöräilemässäkään, ku tuntuu ettei tuolla lämmössä happi riitä. Salilla on hyvä käyä, ku siellä on viileetä. Ja shoppailemassa :) Viikonloppuna tuli ostettua pari mekkoa.

Lauantaina käytiin Coronassa, saaressa Diegon keskustan lähellä. Siellä on tosi pitkä hiekkaranta. Siellä oliki porukkaa vaikka kuinka. Löydettiin kuitenki parkkipaikka ja käytiin käveleen keskustaa pitkin. Siellä oli pikkuputiikkeja ja ruokapaikkoja. Karkkikaupasta napattiin herkullinen suklaapalanen, tummaa suklaata, pähkinöitä ja jotain toffeeta. Hyvää oli! Yhessä kaupassa oli unelmafarkkuja. Kuvioita ja kristelleja lahkeissa. Hinta vaan esti ostamisen, ne makso 400 dollaria... Oisin voinu nostaa farkkubudjettia aika lailla noitten eteen, mutta en ihan noin paljoa :) Käytiin syömässä pastapaikassa. Ihan hyvää spagettia ja lasagnea oli, ei mitään erityisen herkkullista. Kuvia ei valitettavasti ole tarjolla vielä, ei oo saanu siirrettyä koneelle.

Iltasella käytettiin sitte käytettiin Viiviä taas tuolla black mountainilla vähä juoksemassa. Raukka joutu oleen koko päivän yksin. Sunnuntai meniki sitte ihan rauhassa kotosalla. Ruokakaupassa käytiin ja muutamassa vaatekaupassa. Iltasella Viivi pääsi taas rannalle. Tällä kertaa Ocean beachillä. Huomas kyllä, että neiti on aikuistunu kummasti. Ei enää välitä muista koirista niin ku aikasemmin. Aiemmin se juoksi aina joka koiran luota toiselle, että leikitäänkö. Nyt se nuuskii, jos joku tulee vastaan ja jonku kanssa saattaa vähä hypätäki, mutta muuten se seuraa meitä ja läträä vaan veessä. Vesipeto, ei vaan ui niin ku veljensä. Ne ne vasta onki vesipetoja :) Täälä on vähä turhan reippaan aallot uimiseen. Pitäis mennä iteki uimaan.

Tällä viikolla ei ookaan sitte mitään ihmeitä. Perjantaina lähetään Big Bearille viikonlopun viettoon. Täällä on torstaina itsenäisyyspäivä, joten yks ylimääränen vapaapäivä työläisillä. Sitä ootellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti