Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Loppuviikossa jo!

 Viikko on taas hujahtanu vauhdilla. Aamupäivällä salilla, jumpassa tai pyöräilemässä ja iltapäivällä ollaan käyty pitämässä koirakamulle seuraa. Parin päivän alkuarkailun jälkeen nyt ollaan jo oottamassa ovella ku mennään ja pitkään pitää hoitaa ja rapsuttaa. Ja lähtiissä möksötetään, ku ei pääse mukaan. Huomenna viimenen hoitopäivä, sitte palataan normiarkeen. Yllättävän hyvin Viivi antaa sitä hoitaa, vaikka yleensä se on niin mustasukkanen, että muita koiria ei saa rapsuttaa yhtään. Ymmärtää vissiin, että se raukka joutuu olemaan päivän yksin ja tarvii rapsutuksia seki :)

Tänään ois jonkulainen terveystarkastus. Saas nähä mitä kaikkea ne siellä tutkii. Sydän, sokeri ja kolesterili vissiin ainaki. Nälässä pitäis olla, ku puoli kymmeneltä vasta aika. Jospa sitä jaksaa.

Eilen käytiin iltasella uusissa lenkkimaastoissa neitin ja Sheenan kanssa. Ihan kiva reitti oli Blue sky reservellä, Poway järven lähellä. Siellä oli taas neitillä vauhtia pusikoissa. Tuo kuva tosin on tästä meidän vierestä Black Mountainin lenkiltä.
Ja mandariinejä kasvaa tuolla meidän perinteisen aamulenkkipolun varrella!

Neitilläki oli joku ihme päivä eilen, ku iltasella kesken leikin päätti pissata lattialle. Ei oo sitä harrastanu aikoihin, kerran alkuaikoina aamulla iski hätä, mutta muuten ei koskaan sisälle.. Iltasella yleensä ilmottaa, että tarvii mennä ulos. En tiiä mikä ajatuskatkos sille nyt tuli. Jospa tuosta ei tuu tapa...

Ja tässä muuten videoita vielä viime viikonlopulta!
 Eli maisemia Ocean sidelta.
Ja Top Gun leffan talo. Ja Mission San Lius Rey lähetystökirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti